Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, 31 Mart 2019 da yapılacak olan Mahalli İdareler ve Yerel Seçimler öncesi CHP den belediye başkan adaylığı başvurusunda bulundu.

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ın  adaylık başvurusunu teslim alan Altınova CHP İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç “ Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ın Kaytazdere Beldesine yapmış olduğu güzel hizmetlerinden belde halkının yanı sıra parti ilçe teşkilatı olarak çok memnun kaldık.Ali Kangal a seçim çalışmalarında başarılar dilerim” açıklamasında bulundu.

Altınova CHP ilçe Teşkilatında bugün saat.13.00 de belediye başkan adaylığı başvurusu yapan Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal “

Kaytazdere Turizm Kenti Oldu

Yalova Bölgesinde 5 yıl içerisinde Kaytazdere Beldesini Turizm Kenti yaptık. Mavi Bayraklı Plajımız, her yaz Yalova ve Kocaeli Bölge halkından yoğun ilgi görmektedir.

Alt yapı çalışmaları

Alt yapı çalışmalarımıza ağırlık verdik. Parke yollar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bozulan yollarda onarım çalışmalarımız devam ediyor.

Spor ve Kültür etkinlikleri

Kaytazdere Yelken Spor Kulübü ile Kaytazdere Spor Kulübünü kurduk. Kaytazdere Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosunu oluşturduk. Bayanlarımıza ve gençlerimize özgü kültür ve spor etkinliklerine yer verdik. Kaytazdere nin en güzel yerine Kır Bahçesi inşa ettik.

Kaytazdere ye 600 kişilik düğün salonu ve çok amaçlı kültür merkezi

Kaytazdere de 600 kişilik düğün salonu ile konferans salonunun inşaatı hızla devam ediyor. Birkaç ay içerisinde faaliyete geçecek.

Kaytazdere Beldesi’nde bir ilke daha imza atılarak yapılacak Kültür Merkezi, eski belediye binasının bulunduğu yerde 1000 metrekarelik kapalı alanda hizmete sunulacak.
Aynı zamanda içerisinde 600 kişilik Düğün Salonu ve 100 kişilik Konferans(Toplantı) Salonu yer alacak.. Birçok amaca hizmet edecek olan Kültür Merkezi’ne gelecek vatandaşlarımız için, otopark ve kantin hizmeti de verilecek.

Kaytazdere de Her Ramazan Ayında Geleneksel İftar Yemekleri

Kaytazdere Belediyesi tarafından ilklere imza atarak geleneksel iftar yemekleri vermeye başladık. Her Ramazan Ayında mahallerimizde iftar yemeği vererek mahalle sakinlerimizle buluştuk.

Herkese Kapımız Açık

Belediye Başkanlığımı yaptığım 5 yıl süresinde herkese kapım açık oldu. Herkesi ağırlamaktan ve sorunlarını çözmekten büyük mutluluk duydum. Halka açık meclis toplantıları düzenledim. Belde halkımın iyi ve kötü günlerinde her zaman yanların da oldum ve olmaya devam edeceğim.

Kaytazdere ye Güzel Hizmetler Devam Edecek

Kaytazdere Belediye Başkanı olur olmaz CHP rozetimi çıkartım. Bütün siyasi görüşlülere saygı duydum. Hizmet te siyasi görüş olmaz zaten. Kaytazdere ye daha da güzel hizmetler vermek için 31 Mart 2019 da yapılacak olan Mahalli İdareler ve Yerel Seçimlerine adaylık başvurusunu bugün yapmış bulunmaktayım. Kaytazdere Beldesi halkıma güveniyorum. Halkımız da bana güveniyor. Kaytazdere ye daha güzel hizmetler vermek için tekrar belediye başkanlığına adayım” dedi.

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı