CHP Gölcük İlçe Başkanlığı'nı 6 buçuk yıldır sürdüren İsmet İşeri, parti binasının önünde ilçe başkanlığından istifa edip belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, istifa edip yerel seçimler için belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı. CHP’de 6 buçuk yıl görevini sürdüren İlçe Başkanı İsmet İşeri, parti binasının önünde istifa edip, Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Başkan İşeri’nin aday adaylığını açıklama programına çok sayıda partililer ve eski ilçe başkanları katıldı. İşeri yaptığı konuşmada “Bu sefer belediyeyi kazanacağız” dedi.

İşeri konuşmasında, “Adaylığım konusuna gelirsek benim illa ki makam başkanlık gibi bir düşünceyle siyasete girme gibi amaçta hiç olmadım. Siyasetteki ilk amacım rüştümü ispat etmekti. Biliyorsunuz ki 2014 yerel seçimlerinde Gölcükte Turan Dumlu’yla iktidara çok yaklaştık. Gölcük halkı sağ olsun teveccühünü gösterdi ama olmadı. Son bir yıldır Gölcükte benimle alakalı oluşan teveccühü gördükten sonra bu tarihi sorumluluğu almanın zamanının geldiğini anladım” diye belirtti.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı