Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş yaptığı açıklamada 210 gramı 1.25 TL’den satılan ekmeğin tekrardan 250 gram olarak 1.25 TL’ye satılacağını ve fırıncıların zarar edeceğini belirtti.

Son olarak 28 Eylül’de Kocaeli Esnaf Odaları Birliği tarafından ekmeğin gramajının 250 gramdan 210 grama düşürüldüğü ve fiyatının ise 1.25 TL olduğu açıklanmıştı. Bu gelişmelerin ardından Ticaret Bakanlığı ile Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü’nden Ticaret İl Müdürlüğü’ne red yazısı geldi. Bunun üzerine Kocaeli’de tekrardan 250 gram ekmek 1.25 TL’den satışa sunulacak.

KOCAELİ’DE EKMEK ZAMMI UYGULANAMAZ
Konuyla ilgili açıklama yapan Kadir Durmuş, “Kocaeli Fırıncılar Odası’nın talebiyle 210 gram ekmeğin 1.25 TL’den satılmasına karar vermiştik. 8 Ekim’de Bakanlık'tan bize bir yazı geldi. Tüm illerde olduğu gibi Kocaeli’de de ekmek zammının uygulanamayacağının talimatı elimize ulaştı. Biz de yönetim kurulu toplantısı sonucunda bakanlığın talimatını bugünden itibaren uygulamaya koyduk. Fırıncı esnafının sıkıntısı büyük, bu şartlarda zarar etmeye devam edecekler” dedi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı