Kocaeli Hayvan Hakları Derneği, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününde Karamürsel Amiral İlkokulu öğrencilerine hayvan sevgisini uygulamalı anlattı.Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Karamürsel Temsilcisi Selda Çitçi de Ereğli Güzelkıyı İlköğretim Okulu öğrencilerini Ereğli sahilinde sokak hayvanları ile buluşturdu.

“Korkmayı değil sevmeyi öğret, bir avuç sevgi ikimize de yeter”

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününde, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Durna,Ali Ejderoğlu, başta olmak üzere  Karamürsel Amiral İlkokulu Müdürü Arif Ayyıldız,Müdür Yardımcısı Cavidan Esra Yapca,2.sınıf  öğretmenleri ile 2.sınıf öğrencileri, Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Platin Pek ve yönetiminden Filiz Yılmaz Demir,Bahar Gök,Şerife Işıkyol,Songül Esen,Sitare Şahin ile Canan Candan ı konukları olarak ağırladılar.

Karamürsel Amiral İlkokulu 2.sınıf öğrencileri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününde Karamürsel sahilinde sokak hayvanlarına mama vererek ve severek örnek bir davranış sergilediler.

Karamürsel Amiral İlkokulu 2.sınıf öğrencileri” hayvanları katledenlere ve hor davrananlara çok kızıyoruz. Sokak hayvanlarını bizler çok seviyoruz. Herkes sevmeli, kimse sokak hayvanları katletmesinler ve zarar vermesinler “ şeklinde 7 den 77 ye herkesi uyardılar.

Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Platin Pek , 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle öğrencilerin gösterdiği duyarlılığın önemli olduğuna vurgu yaparak, “Özellikle son zamanlarda sokak hayvanlarına eziyet eden duygusuz insanları medyada sıkça görür, duyar olduk. Çocuklarımıza küçük yaştan itibariyle hayvan sevgisini aşılamamız gerekir. İçinde hayvan sevgisi olan insanlar merhamet duygusuna da sahiptir. Çocuklarınızı hayvanlardan uzak tutmayın, onları sevgiyle büyütün.Küçük yaşta hayvan sevgisiyle yetişen çocuklar büyüyünce hayvan, çevre ve doğa sorunlarına karşı daha duyarlı oluyor.” dedi.

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı