Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Öğrenim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Meslek Liseliler Okuyor” yarışmasının Karamürsel ilçe elemelerinde ilk üç sırayı Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Aydanur Yılmazer, Beyza Akbaş ile Seval Sesli aldı.
HABER... MEHMET AĞAÇ

“Meslek Liseliler Okuyor Projesi”nin ilçe elemeleri gerçekleşti.

Karamürsel İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Durna  Başkanlığında ve Türk Dili Edebiyatı Öğretmenleri Hamza Güler, Arzu Akay, Aslı Dönmez ve İsmail Yazıcı’dan oluşan jüri üyeleri Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora MTAL, 100. Yıl MTAL ve Mürsel Gazi MTAL öğrencilerinden oluşan yarışmacıları tek tek jüri odasına çağırarak OD, SERGÜZEŞT, 9. HARİCİYE KOĞUŞU, GİRİŞİMCİLİK ÖYKÜLERİ VE BEYAZ ZAMBAKLAR ÜLKESİNDE isimli kitaplarından çeşitli sorular yönettiler. Katılımcıların oldukça heyecanlı oldukları gözlenilen yarışmada bazı sorular karşısında zaman zaman zorlanan yarışmacılar, soruların büyük bölümüne doğru cevaplar verdiler. Jürinin yaptığı puanlama ve değerlendirmeler sonunda Birinci, İkinci ve Üçüncü sırayı Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Aydanur Yılmazer, Beyza Akbaş ile Seval Sesli aldı.

Yarışma sonrası ilk üç sırayı alan öğrencilere hitap eden Şube Müdürü Mehmet Durna, öğrencilerin Kocaeli genelinde yapılacak olan yarışmaya daha iyi hazırlanarak Karamürsel’in ismini en iyi şekilde temsil edileceğine inandığını belirtti. Daha sonra Mürsel Gazi MTAL’den yarışmaya katılan beş öğrenci ile hatıra resmi çektiren Şube Müdürü ile Jüri Üyesi Öğretmenler öğrencileri tebrik ettiler.

Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İsmail Güneysu ile okul müdür yardımcısı Önder Kaymaz, Mürsel Gazi MTAL adına yarışmaya katılan öğrencileri Öznur Çağlar, Şura Karasu, Seval Sesli, Beyza Akbaş ile Aydanur Yılmazer i odasında ağırlayarak çeşitli ikramlarda bulundular. Yarışmaya katılan ancak dereceye giremeyen Öznur Çağlar ve Şura Karasu ile özel olarak ilgilendiler.

Okullarına adına yarışmaya katılacak öğrencilere başarılar dilediler.

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı