Yarım asırdır yaptığı illüzyon gösterileriyle seyirci karşısına çıkan sanatçı Karamürselli Sanatçı Sermet Erkin, ekranlara döndü. Ulusal Kanal da Cumartesi akşamları saat.21.00 de  "SERMET ERKİN'LE DÜNDEN BUGÜNE" programını sunmaya başladı.

Karamürsel'in yerli ailelerinden Ali Behçet sülâlesinden olan ünlü illüzyonist Sermet Erkin, yıllar sonra yine televizyon ekranlarına kendi hazırlayıp sunduğu bir program ile geri döndü.

 Kırk altı yıllık sanat yaşamı boyunca TRT, HBB, Star TV, Kanal 6 gibi pek çok değişik televizyon kanalında sunduğu "sohbet" programlarına geri dönen sanatçı geçtiğimiz cumartesi gününden itibâren ULUSAL Kanal'da sürecek olan "SERMET ERKİN'LE DÜNDEN BUGÜNE" adlı programına başladı.

 Programında sanat dünyamızdan dostu olan, değer verdiği hepsi birbirinden kıymetli isimleri ağırlayacak olan Sermet Erkin, ilk bölüme ilk kadın opera sanatçımız olan yakın ahbabı Semiha Berksoy'un çok değerli bir tiyatro sanatçısı olan kızı Prof. Zeliha Berksoy'u davet etti. Sermet Erkin programında ayrıca İzmit'li olan özgün müzik sanatçısı Doğan Aktaş'a da yer vererek bir hemşerisi olarak sesini ve tarzını çok beğendiği bu sanatçıya da destek vererek bir kadirşinaslık örneği gösteriyor.

Program; Necmi Yapıcı, Jeyan Tözüm, Dilek Türker, Yılmaz Gruda, Suna Keskin gibi sanat dünyamızın gerçek ustaları ile her cumartesi akşamı saat 21:00 de Ulusal Kanal'da yayınını sürdürecek. Pek çoklarının sadece illüzyonist olarak tanıdığı Sermet Erkin'i bu programla beraber farklı yönleriyle de tanımış olacağız.

SERMET ETKİN KİMDİR?

1957 Karamürsel doğumlu Erkin, illüzyon sanatı ile birlikte sahne sanatlarının tümüne ilgi duydu. 1977’ye kadar İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrolarında çalıştı. Farklı televizyon kanalları için; "Bando, Sermet Erkin’le Anılarda Kalanlar, Sermet Erkin’le Yıldızların Altında" gibi pek çok programı hazırlayıp sundu. Yurtdışında çeşitli temsiller verdi. Türkiye’de toplam 232 yerde gösteri yaptı. Günaydın gazetesinde "Çocuk Sayfası" hazırladı. Halen Zorlu Çocuk Tiyatrosunda Kibritçi Kız adlı müzikalde sahne almakta. Sanatçının; İsmail Sermet ve Piraye Nazlı adlarında iki çocuğu var.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı