Karamürsel Sepet Üreticisi Mehmet Ali Koygun, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Alman Firması Alterfor ile Orman Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Alternatif Orman Yönetim Yaklaşımları Projesi Çalıştayına katıldı

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Alman Firması Alterfor ile Orman Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Alternatif Orman Yönetim Yaklaşımları Projesi Çalıştayı geçtiğimiz hafta sonu İzmit Emex Otel de gerçekleşti.

Karamürsel Sepet Üreticisi Mehmet Ali Koygun un katıldığı çalıştaya, Orman Ürünlerinin doğru kullanımı hakkında Türkiye genelinde yaklaşık 100 kişi arasında muhtar ve işletmelerin de davet edildiği öğrenildi.

Tüm dünya ülkeleri ile Türkiye nin her yerine internet üzerinden satış yaparak Türkiye yi ve Karamürsel ilçesinin tanıtımını sağlayan Sepet, Bambu ve El Sanatları Üretici Karamürselli Mehmet Ali Koygun, Çalıştay da yapılan görüşmeler hakkında gazetemize açıklama da bulundu.

Karamürsel Sepetçisi Ali Koygun “ Çalıştay da ikili görüşmeler yapıldı. Ormanların korunması, orman köylüleri ile orman ürünlerini işleyen ve kullanan işletmelerin yaptıkları ürünler hakkında sorunları ve bu sorunların aşılması ile daha verimli kullanılması, gelecek nesillere aktarılmasını içeren bilgi ve görüşler paylaşılmıştır. Bölgemizdeki kestane ağaçların durumu ve hastalığa karşı korunması, kestane ağaçlarının daha düzgün kullanılması hakkında bilgiler yer aldı. Kestane ağaçlarının kestane üretimi dışında kestane balı üretim sahalarının genişletilmesi, ıhlamur ağaçların korunması, bölgemizde değerli orman bitki örtüsüne sahip çıkılarak gelecek nesillere aktarılması konusunda bilgi paylaşımında bulunduk” dedi.

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı