Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel kent merkezi D-130 üzerindeki kavşak çalışmalarını sürdürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte ulaşımın rahat ve konforlu bir şekilde gerçekleşmesi için dev projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Karamürsel kent merkezinden geçen D-130 üzerinde dalçık kavşak çalışması yapılıyor. Kent meydanı bölgesini içine alan çalışma, D-130’daki araçların Bursa yönüne transit geçişlerini sağlarken, kent merkezi trafiğine de akıcılık kazandıracak. Tünel üzerinde dört adet dönüş, dört adet de cadde bağlantısı yer alacak.

290 METRE TÜNEL                                                                  

Karamürsel’de ulaşıma nefes aldıracak dalçık kavşakta fore kazık ve altyapı çalışmaları ve içme suyu yağmur suyu ve atık su hattı imalatları gerçekleştiriliyor. 290 metrelik tünel kısmıyla şehirlerarası yolculuk yapan araçların şehir merkeziyle bağını kesecek olan proje, ilçenin iki yakasını birleştirerek bir bütünlük kazandıracak.

D-130 ÜZERİNDE

Karamürsel Kent Meydanı bölgesinde yapılan tünel geçişli kavşak D-130 karayolu üzerinde uygulanıyor. 19 metre genişliğinde olacak tünel geçişli kavşak 2 çarpı 2 şeritli dalçık olarak yapılıyor. Proje ile birlikte D-130 karayolunun bin 710 metrelik kısmı da yeniden düzenlenecek.

YAPILAN İŞLER

Proje kapsamında 17 bin 470 metreküp muhtelif beton, 5 bin 650 ton demir kullanılacakken zemine 18 bin 250 metre kazık çakılacak. Projede 28 bin 500 ton temel tabakaları, 21 bin 700 ton asfalt, 52 bin 500 metrekare taş mastik asfalt serilecek. Kavşakta 4 bin 750 metrakre parke, 6 bin 500 metre bordür kullanılacak. Çalışmada 3 bin 110 metre drenaj, 2 bin 450 metre kanalizasyon ve 2 bin 640 metre içme suyu hattı yapılacak.

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı