Hayatlarını kaybeden Hacer Turan, Nurettin Nail Avcı, Ferhat Şahin ile Fatma Menekşe bugün toprağa verilecek.

17.09.2018 - HACER TURAN

Karamürsel  sakinlerinden eski Tekel çalışanlarından merhum İsmail TURAN ın eşi, Turgay, Oktay, Tuncay ve Hasan TURAN ın anneleri Hacer TURAN vefat etti. Cenazesi öğle namazına müteakip Merkez Camiinden kaldırılarak, Yeni mezarlığa defnedilecek.

17.09.2018 - NURETTIN NAIL AVCI

Karamürsel sakinlerinden  merhum Abdullah AVCI nın oğlu, merhum İsmail ve Ahmet AVCI nın kardeşleri, Abdullah ve Mehmet AVCI nın babaları Nurettin Nail AVCI vefat etti Cenazesi öğle namazına müteakip Karaahmetli Camiinden kaldırılarak, Karaahmetli mezarlığına defnedilecek. Cenazeye gitmek isteyenler için araçlar saat 12:00 de terminalden kalkacak.

 

17.09.2018 - FERHAN ŞAHİN

Erzurum eşrafından Altınova esnaflarından Fahri ŞAHİN in oğlu, Fazıl, ilhami, Hasan, Hüseyin, Osman Nuri ve Fahrettin ŞAHİN in kardeşleri Ferhan ŞAHİN vefat etti. Cenazesi öğle namazına müteakip Kaytazdere Camiinden kaldırılarak, Kaytazdere Mezarlığına defnedilecek

 

 17.09.2018 - FATMA MENEKŞE

Karamürsel  sakinlerinden merhum Şükrü MENEKŞE nin eşi, Hasan, Süleyman, Abdurrahman, Murat MENEKŞE nin anneleri Fatma MENEKŞE vefat etti. Cenazesi öğle namazına müteakip Merkez Camiinden kaldırılarak, Aile Mezarlığına defnedilecek.

Gazetemiz olarak hayatlarını kaybeden Hacer Turan, Nurettin Nail Avcı, Ferhat Şahin ile Fatma Menekşe ye Allahtan rahmet, kederli aileleri ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı