Aslen Karamürselli olup uzun yıllar Almanya da Müteahhitlik yapan Tevfik Kılınçarslan, Alman Mimarisini Karamürsel e taşıyarak TAYGA İNŞAAT adıyla merkezde inşaata başladı.

Karamürsel ilçesine Alman Mimarisini getiren TAYGA İNŞAAT ın sahibi Tevfik Kılınçarslan “ Karamürsel de İnşaat sektöründe yeni bir devrim başlatacağız. Evi olmayan hemşerilerime 160 bin ile 320 bin lira arasında daire satışlarına başlayacağız. Sarıkum Mahallesi Kocagöl Sokakta No.20-26 da yeni başladığımız proje de 1+1,2+1,3+1 dairelerin yanı sıra 5+1 dubleks dairelerimiz de yer alıyor. Yaptığımız binalarda kesinlikle Avrupa yapı tarzı ile kalite ve garantili daire satışları yapacağız. Ayrıca otopark ile asansörlü dairelerimizi almak ve görmek isteyenleri, Karamürsel deki 4 Temmuz Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Gücer İş Merkezi No.40 Kat.2 de bulunan satış ofisimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Telefon ile bilgi almak isteyenler 0.530.7941080 nolu telefondan bizlere ulaşabilirler.

Karamürsel de Alman Mimari yapı tarzı ile başladığımız dairelerimizi hemşerilerimize satmanın mutluluğunu yaşayacağız. Amacımız herkesi ev sahibi yapmaktır “ dedi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı