Karamürsel’in İnebeyli Köyünde ikamet eden Hasan Fidan (55), İpek Kağıt Fabrikasından emekli olduktan sonra köye yerleşti.Boş zamanlarını nasıl değerlendirebilirim?  Düşüncesinden hareket ederek  üzümcülüğe başlayan Hasan Fidan’ın Karamürsel ilçesinde bir kaç sene içerisinde  Üzümcü Hasan olarak adı anılmaya başlandı.

Boş zamanlarını değerlendirmek üzere RED Globe üzüm fidanlarını bahçesine hobi olarak diken Üzümcü Hasan, İlk yıllarda evinin üzüm ihtiyacını karşılıyordu.Her sene bol ürün artışı nedeniyle dalından üzüm satmaya başlayan Hasan Fidan, hobi bahçemizden üzüm toplayarak satın almak isteyenlerin 0.537.2491314 nolu telefondan ulaşabileceklerini dile getirdi.Ayrıca Hasan Fidan ,Karamürsel halkından  iyi bir talep geldiği takdirde ev adresine kadar üzüm getirebileceğini ifade etti.

Emekliler, boş zamanlarını iyi değerlendirsin

Üzümcü Hasan Fidan “emekli olanların bir kenara çekilip iş yapmaması, kahve köşelerinde vakit geçirmeleri yerine  güzel işlerle uğraşmaları hem sağlıkları açısından hem de maddi açıdan rahatlığa ulaşacabileceklerini samimiyetimle söyleyebilirim. Emekli olanlar kendilerine özel hobiler oluşturmaları gerekir.Boş zamanlarını değerlendirerek  benim gibi ekstra gelir de pek ala elde edebilirler” dedi.

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı