10 Temmuz 2002 yılında Cem Uzan tarafından kurulan ve “Milenyum Partisi” olarak adını duyuran ve 2002 yılında Türkiye de yapılan genel seçimlere ilk kez katılan Genç Parti, Yüzde 7.25 gibi oy toplamayı başarmıştı. Türkiye Genelinde yeniden teşkilatlanarak 29 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerine hazırlanan Genç Parti nin Karamürsel ilçe kongresi tamamlandı.

Kongrede oy birliği ile Karamürsel ilçe başkanlığına seçilen Abuzer Selçuk, Karamürsel İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.

Karamürsel Genç Parti nin yeni ilçe yönetiminde,

Başkan Abuzer Selçuk, Murat Sönecek Başkan Yardımcısı, Murat Maralci Muhasip, Ercan Çırak sekreter ile Kazım Karatepe üye olarak görev aldı.

Gazetemize açıklamada bulunan Genç Parti Karamürsel İlçe Başkanı Abuzer Selçuk “ Türkiye siyaset arenasına Genç Parti yeniden dönüyor. Türk siyasetine ayrı bir renk katacak olan Genç Parti, 29 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli ve idareler yerel seçimlerinde başarılı olacaktır. Yine Genç Parti olarak birçok il ve ilçelerden belediye başkanı çıkaracağız. Tabi ki Karamürsel ilçesinden de güçlü bir belediye başkan adayı çıkartacağız. Karamürsel halkı şunu unutmasın ki, 29 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Karamürsel Belediye Başkanı kesinlikle Genç Parti den olacaktır.”

Genç Parti Karamürsel İlçe Başkanı Abuzer Selçuk, 29 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Karamürsel Belediye Başkanı kesinlikle Genç Parti den olacağını ve bunu ilçe halkının sakın unutmamasını ve bir kenara yazmasını belirterek oldukça iddialı konuştu.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı