Karamürsel Hayriye Köylü, Kayseri de ikamet eden MHP Kayseri İl Başkanlığından istifa ederek Milletvekilliğine aday olan Baki Ersoy, MHP Kayseri den Milletvekili oldu.

 Karamürsel’inde artık 1 milletvekili var. Karamürsel’in Hayriye Mahallesinden İbrahim ve Münevver Sağkol’un kızı Hanife Ersoy ile evli, 3 çocuk babası olan Kayseri MHP 2. sıra Milletvekili Baki Ersoy, partisinden meclise giren milletvekillerinden oldu. Karamürsel’in tek vekili ilçelileri gururlandırdı.

Karamürsel in bir milletvekili var

MHP Kayseri İl Başkanlığı görevinden milletvekilliği için istifa eden 38 yaşındaki Ersoy, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin müsaadesi ile bu kararı aldığını belirtti. Ersoy, “Bizler lider, teşkilat doktrin paradigması içerisinde çocukluğumuzdan beri bu teşkilatlar ve partimiz için elimizden gelen her şeyi fazlasıyla yapmaya çalıştık. Bizim için önemli olan teşkilatlarımızın sürekli ayakta kalmasıdır. 49 yıllık şerefli bir mazisi bulunan MHP’de il başkanlığı görevini yapmak çok onurlu bir durumdur. Benim için şereflerin en büyüğüdür. Bu anlamda da dualarıyla bu süreçte her zaman yanımızda olan başta ailem olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı