Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel kamuoyuna bilgilendirmek üzere basın açıklamasında bulundu. Haber de sunulan fotoğraf ın Afrin Operasyonuna ait olmadığını,  bir yıl önce ilçe de düzenlenen Atıcılık Yarışmalarında çekilmiş bir hatıra fotoğrafının olduğunu dile getirdi.
Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel “21.01.2018 Pazar günü Karamürsel ilçemizde yayın yapan bir internet sitesinde yer alan İlçe Başkanı Recep Demirel Ben Hazırım dedi başlıklı haber, Yerel ve Ulusal Basında Gündem olmuştur.
“Öncelikle şunu söylemeliyim ki; Ben sosyal medya hesabımda böyle bir haber veya yorum paylaşımı yapmadım.”
Haberi okuyan vatandaşlarımız; haberde kullanılan resmin Afrin operasyonuna destek için çekildiğini ve açıklamanın fotoğrafla beraber yapıldığını düşündükleri için haklı olarak tepki göstermişlerdir. 
Öncelikle bilinmelidir ki; haberde kullanılan fotoğraf, yaklaşık bir sene öncesine aittir. Karamürsel İlçemizde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Atıcılık yarışmaları günü çekilen fotoğraftır. Birkaç yakın arkadaşımın bildiği, O günkü şartlarda bile gereksiz olan, bugün baktığında ise maksadını aşmış bir fotoğraf. 
Reisin çağrısı ile koşarak gideriz ifadesini kullanırım. 15 Temmuz Hain darbe girişimi esnasında olduğu gibi Bugünde, eğer bir ihtiyaç duyulursa Ülkemizde ki milyonlarca vatan, millet sevdalısı gibi, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımızın çağrısı ile Vatanın Birliği, Dirliği ve Bağımsızlığı için üzerime düşeni yaparım. 
Herşeye rağmen, gündemi iki gündür gereksiz meşgul eden bir haberin aktörü olduğum için üzgünüm. Ve üzdüğüm herkesten de özür dilerim.
Rabbim Ülkemizin güvenliği için mücadele eden Tüm Güvenlik Güçlerimizin yardımcısı olsun. Tüm Şehitlerimize Allah tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilerim” dedi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı