Almanya da yaşayan Karamürselli Hayırsever İşadamı Vedat Yılmaz, Gazetemizin sahibi Ahmet Öz aracılığı ile Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneğine bağışta bulundu.

 Hayırsever Karamürselli İş adamı Vedat Yılmaz tarafından maddi olarak verilen bağışı Gazeteci Ahmet Öz, makbuz karşılığında Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hatice Tiryaki ve yönetime teslim etti.

 Gazetemize açıklamada bulunan Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hatice Tiryaki” Derneğimize bağışta bulunan ve Almanya da yaşayan Karamürselli Hayırsever İş Adamı Vedat Yılmaz a sonsuz teşekkür ederiz. Karamürsel e geldiğin de mutlaka derneğimize bekleriz “ açıklamasında bulundu.

 Hayırsever İş adamı Vedat Yılmaz “Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi, medeni toplum anlayışının bir parçasıdır. Engelli olmak asla bir kusur olarak görülmemeli ve engelli bireylerimiz hiçbir zaman yaşama azmini yitirmemelidir. Engelli olmak kişinin tercihi değildir ve herkes engelli adayıdır. İşadamları olarak engelli vatandaşlarımıza her zaman maddi ve manevi destek vermeliyiz” dedi.

 Gazetemizin sahibi Ahmet Öz, Hayırsever Vedat Yılmaz ın Karamürsel ilçesinde bulunan derneklere yapmış olduğu bağışlardan dolayı kendisi ile her zaman gurur duyuyoruz.Almanya da yaşamasına rağmen Karamürsel ilçesini her gün sosyal medya hesaplarından  takip ettiği gibi telefonla yakınlarını ve dostlarını sıkça arayarak bilgi ediniyor.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü telefonla kutlayarak ve çiçek gönderen Vedat Yılmaz a şahsım ve Karamürsel halkı olarak sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı