Kocaeli İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya Karamürsel Sepetçisi Mehmet Ali Koyguna ziyarette bulundu.

Kocaeli İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya, Ahilik ödülünün yanı sıra teşkilatının yeni yıl hediyesi olarak duvar saatini Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ile birlikte Karamürsel Sepetçisi Mehmet Ali Koygun a takdim etti.

Kocaeli İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya, Karamürsel Sepetçisinin Mağazasını gezince şoka uğradığını itiraf etti. Karamürsel Sepetinin ilçede daha belirgin yerlere koyulması gerektiğini ifade etti.

Kocaeli İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya  “Kocaeli nde bazı AVM lerden Karamürsel Sepetinin teşhir edilmesi için girişimlerde bulunacağım. Tarihi el sanatının yaşatılması için Kocaeli İl Ticaret Müdürü olarak elimden geleni yapmaya hazırım. Bakanımızı bile Karamürsel e getirip Karamürsel Sepetçisinin çalışmalarını yerinde incelemeleri yönünde bilgi vereceğim. Karamürsel Sepetçisinin Ereğli Merkez ışıklardaki yeni showroom mağazasının bir an evvelsi faaliyete geçmesi için yerel yönetimle birlikte Kocaeli İl Ticaret Müdürlüğü olarak elimizden geleni yapmamız gerekir. Karamürsel Sepetinin, sadece Karamürsel ile Kocaeli ye ait değil Türkiye nin bir sanat değeridir” açıklamasında bulundu.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı