Karamürsel Kayacık Mahallesi Atay 4 Apt. No.108 / B de faaliyet gösteren Özirem Tur Okul Servis Taşımacılığın sahibi Cahit Soslu, boş zamanlarında tespih yapıyor.

Yoğun tempo ortamında çalışan Karamürselli iş adamı Cahit Soslu, herkes gibi boş zamanlarını kıraathaneye gitmek yerine işyerinde tespih yaparak değerlendiriyor.

Gazetemiz Muhabirinin sorularını yanıtlayan Cahit Soslu “ Abanoz, Yılan gibi Afrika da yetişen ağaçların gövdelerinden oluşan çıtaları satın alıyorum. Bu ağaçları kullanarak arpa kesimle torna işlemini birlikte yapmak suretiyle tespih üretmekteyim.

Özel tespih yapıyorum. 1 tespihi bir ayda ancak bitirebiliyorum. Tespih yaparken büyük keyif ve haz alıyorum. Yaptığım tespihleri koleksiyonuma katıyorum.

Şu anda tespih koleksiyonumda kendi ürettiğim 60 ile 70 adet tespih bulunmaktadır. Ayrıca koleksiyonumda tüm ağaçların yanı sıra fildişi, boynuz ile deve kemiğinden yapmış olduğum tespihler de bulunmaktadır.

Bugüne kadar yaptığım tespihlerden Meral Akşener, Oktay Vural, Aydın Ünlü ile Sedat Özalay gibi siyasetçilerin dışında eş ve dostlarıma da hediye ettim “ açıklamasında bulundu.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı