Karamürsel in Akçat Köyü gençlerinden Metin Ünlü, Bünyamin Pınar, Aziz Kaya, Muhammet Yavuz Ünlü ile Hasan Efe Kızılkaya köylerini Türkiye ye tanıtacak proje çalışmaları yapıyorlar.

 Gazetemize çalışmaları hakkında bilgi veren Akçat köyü gençleri, sosyal medya aracı olan facebookta da  “ Akçatlıyız Sayfası” kurduklarını da dile getirdiler.

Birlik ve Beraberlik Sağlamak

Karamürsel in Akçat Köyü gençlerinden Metin Ünlü, Bünyamin Pınar, Aziz Kaya, Muhammet Yavuz Ünlü ile Hasan Efe Kızılkaya “ facebookta  “ Akçatlıyız Sayfası”  nı kurduk. Amacımız, Karamürsel in Akçat Köyünü Türkiye ye tanıtmak. Akçat Köyünü canlandırmak ve geliştirmek. Türkiye nin her yerinde ikamet eden Akçat Köylüleri ile birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamak ile birlikte bağlarımızı koparmamaktır.

Tarihi Şamlık Mezarlığını Ziyarete Açık Tutmak

Köyümüzde bulunan tarihi Şamlık Mezarlığını tüm Türkiye ye tanıtarak ziyaretçi gelmesini hedefliyoruz.

“Festival gibi birlik ve beraberlik günü”

Birlik ve beraberlik günü olan festival gibi etkinlik düzenleyerek çeşitli yarışmalarla birlikte yöresel yemekleri davetlilere sunmak ve ayrıca köyümüzün gelişimine ek gelir sağlamak

Akçat Köyüne “Özel Logo”

Akçat Köyüne özgü bir logo oluşturduk. Köy sakinlerinin araçlarına Akçat Köyü logosunu yapıştırdık. Köyümüzde doğup daha sonra başka il ve ilçelere de ikamet için gidenler de bizlere internet sayfamız aracılığı ile ulaşırsalar onlara da köyümüzün logosunu göndereceğiz.

Dernek

Akçat Köyü Derneğini kurmak temel amaçlarımızdan birisidir. Dernek çalışmalarımız ile Akçat Köyünün gelişmesini ve tanıtımını sağlayacağız.

SMS

Akçat Köyü sakinleri ile bağları bulunan kişilere cenaze, düğün dernek, özel günler gibi çeşitli etkinlikleri duyurmak için SMS sistemi kuracağız “ dediler.

Karamürsel in Akçat Köyünün Facebooktaki sayfasının linki, https://www.facebook.com/akcatkoyum/

Gazetemizden Tebrik

Gazetemiz olarak Akçat Köyü gençlerimizden Metin Ünlü, Bünyamin Pınar, Aziz Kaya, Muhammet Yavuz Ünlü ile Hasan Efe Kızılkaya yı kutlar başarılarının devamını dileriz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk yıllar öncesi gençler hakkında neler söylemiş bir bakalım..

Gençler,
-Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile, insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız.

-Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz.

-Her kafanın anlamaktan aciz olduğu yüksek bir varlıktır gençlik.

-Gençlikle iftihar ediyorum ve gençliğe güveniyorum.

.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı