Kaytazdere Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94. yılını her yıl geleneksel hale getirdiği Fener Alayı ile kutladı.

Yüzlerce kişi, ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle Haşim Tan Alanından başlayarak Saralkent Mavi Bayrak Alanına yürüdü.  Yürüyüşte Cumhuriyet Bayramına özel  marşlarla coşan vatandaşlar, Cumhuriyet’in kuruluşunun 94. Yılını doyasıya kutladı. Fener Alayı yürüyüşüne Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Belediye Meclis Üyeleri, belediye personeli, STK’lar ve yüzlerce vatandaş katıldı. 7’den 77’ye herkesin katıldığı yürüyüşe bazı vatandaşlar evlerinin balkonlarına çıkarak destek verdi.

Cumhuriyetin 94. yılına özel olarak düzenlenen programda konuşan Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, “Hak, hukuk ve hürriyetten yoksun toplumların hayatta kalmaları mümkün değildir. Bu nedenle bizlere ve gelecek nesillere düşen görev Türkiye Cumhuriyetinin ülkesiyle ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü sağlamak, Atatürk ilke ve inkilaplarını korumak, iç ve dış düşmanlara karşı birlik olmaktır. Hepinizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.” dedi.

Daha sonra bir öğrenci tarafından Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi okundu. Konuşmaların ardından Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal Fener Alayı Yürüyüşünü başlattı.

Kaytazdere Merkez Haşim Tan Alanından başlayan yürüyüş, Atatürk Caddesi boyunca devam etti ve Saralkent Mavi Bayrak Alanında sona erdi. Mavi Bayrak alanında havai fişek gösterisi yapıldı.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı