Karamürsel de Atatürk Caddesi Vakıfbank karşısında faaliyet gösteren Dayı nın Yeri Ustam Döner, yeni bir lezzet ve yeni bir tat olarak Hatay ın Meşhur Özel Lavaşı ve  Nefis Soslu Dürüm Dönerini Karamürsel halkı ile buluşturdu.

Dayı nın Yeri Ustam Dönerin sahibi Mustafa Canbolat” Türkiye de Özel lavaşı ve nefis sosu ile bilinen Meşhur Hatay Dürüm Dönerini Karamürsel ilçe halkı ile tanıştırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Tadına bakanlar tarafından çok beğeniliyor. Tüm Karamürsel halkının mutlaka Meşhur Özel Lavaşlı Nefis Soslu Hatay ın Dürüm Dönerini tatmalarını tavsiye ediyorum. Sattığımız ürünlerde kesinlikle hazır döner kullanmıyoruz. Hijyen ve kaliteden hiçbir zaman ödün vermediğimiz gibi işletmemizde güler yüzlü personelimizle ilçe halkına en güzel hizmetleri vermek temel ilkelerimiz arasında yer alıyor. Paket servisimizde mevcuttur. Telefonla sipariş vermek isteyenler 0.545.4528818 nolu telefondan bize ulaşabilirler” dedi

Dayı nın Yeri Ustam Döner de ayrıca Tavuk Döner, Tavuk Tantuni, Tavuk Sote, Pilav Üstü Döner, Tavuk İskender, Köfte, Patates Kızartması ile Kuzu Kokoreç ürünleri bulunuyor.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı