MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı Karamürsel e ziyarette bulundu.

MHP Karamürsel ilçe Teşkilatında gerçekleşen ziyarete, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe başkanı Çetin Öksüz ve yönetimi, ülkü ocakları ve kadın kolları katıldı.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı konuşmasında 2019 yılında yapılacak olan seçimler öncesi Kocaeli genelinde il ve ilçelerde seçim çalışmalarının başladığını ifade etti.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı” son zamanlarda MHP nin oy kaybettiğini söyleyenlere kesinlikle itibar etmeyin. MHP oy kaybetmiyor. Kesinlikle oy oranını artıyor. Bizlere çekemeyen kesimler tarafından yapılan algı operasyonları yersiz ve yalandan ibarettir. MHP olarak terör ve vatan birliği için sadece iktidara destek verdik ve vermeye devam edeceğiz.2019 seçimlerinde MHP iktidara gelecektir” dedi.

İlçe teşkilatı ziyaretinden sonra Karamürsel Kocaelisporlular Derneğine ziyarette bulunuldu.

Ziyarette dernek başkanı Ömer Kılınçsoy ve yönetimi tarafından ağırlanan MHP Karamürsel ilçe başkanı Çetin Öksüz ve yönetimi, il başkanı Aydın Ünlü ile MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kocaelispor dan bol bol bahsettiler. Saffet Sancaklı 1 ligde oynayan Beşiktaş takımından Kocaeli Spora nasıl transfer olduğunu anlattı. Karamürsel Kocaelisporlular Derneği tarafından il başkanı Aydın Ünlü, İlçe başkanı Çetin Öksüz ile Milletvekili Saffet Sancaklı nın isimleri yazılı atkı hediye edildi.

MHP Karapınar Mahallesi Temsilciliğine yapılan ziyarette boşnak böreği ikram edildi. Hoşça sohbetin ardından MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, halk ile yaptığım görüşmeler sonucunda şahsıma iletilen sorunlar ve istekleri 01 Ekimde meclisin açılması ile gündeme getireceğini ifade etti.

Çetin Öksüz” Karamürsel de Yerel ve Genel Seçimlerde MHP yi 1.Parti Yapacağız “

MHP Karamürsel ilçe başkanı Çetin Öksüz yaptığı konuşmasında şunları söyledi.

Öksüz” 12 Mart 2017 tarihinde partimizin delegelerinin teveccühü ile ilçe başkanı oldum. Bu tarihten itibaren Karamürsel ilçemizin sorunları ile bire bir ilgilenerek bu şirin ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı parti ayrımı yapmadan kucaklamaya çalıştık. Partimizin ana prensibi olan önce ülkem sonra partim ve ben düsturunu şirin ilçemize uyarlayarak önce ilçem sonra partim diyerek yola çıktık. İnşallah bu kutlu yolda Cenab-ı Allahın takdiri ve bizim gayretlerimizle sonuca ulaşıp Milliyetçi Hareket Partisini şirin ilçemiz Karamürsel de hem yerelde hem genelde birinci parti yapacağız” dedi.

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı