Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başarılı Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Cemil Kılıç ın bugün görevden alınmasına tepki gösteren ilçe halkı “ eskiden askeriye nin işine akıl sır erilmez idi. Şimdiler de ise Milli Eğitimin işine hiç mi hiç akıl sır erilmiyor. Başarılı okul müdürü Cemil Kılıç a Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödül verilmesini beklerken aniden bugün görevden alınması saçmalıktan başka bir şey değildir. Başarılıya neden ödül yerine ceza veriliyor? O nu da anlamış değiliz ” açıklamasında bulundular.

Karamürsel Anadolu imam Hatip Lisesindeki müdür değişikliğine ilçe halkı tarafından büyük tepki yağıyor. Özellikle yaptığı güzel çalışmalarının yanı sıra vatandaşlar, öğrenciler, halk ile güzel diyalogu sebebiyle çok sevilen Karamürsel Anadolu imam Hatip Lisesi Müdürü Cemil Kılıç ın görevinden alınmasına büyük tepki gösteren ilçe halkı ve öğrenci velileri “ İmza kampanyası düzenleyerek Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığına sunacağız. Yanlışın bir an evvelsi düzeltilmesi yönünde elimizden geleni yapacağımızı kamuoyuna bildiririz “ dediler.

Türkiye de önemli bir kurum olan eğitimin her geçen gün daha kötüye gitmesi, sürekli milli eğitim bakanının değişmesi, her değişen milli eğitim bakanının kendine özgü milli eğitim sistemi projesi üretmesi sonucu "yaz boz" yani karalama tahtası olmuştur. Bu yüzden  Türkiyedeki eğitim sisteminin  her geçen gün gelişeceğine  daha betere gittiğini belirten öğrenci velileri, Milli Eğitim Sistemindeki aceleci davranışlarla sergilenen ve bir gecede yürürlüğe giren yeni eğitim modelleri  çocuklarımızın geleceğini mahvetmektedir. Bu yüzden başarı yerine başarısızlık kazanılmaktadır. Bizim çocukluğumuz zamanındaki eğitim sistemi şimdikinden daha güzel idi. Başka ülkeler her zaman gelişir iken biz Türkiye olarak gelişmeyi bırakın eskiyi mumla arıyoruz” şeklinde düşüncelerini ifade ettiler.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı