Kocaeli Merkezli Taner Kaplan İnşaat Ldt. Şti. tarafından Karamürsel ilçesinde yeni konutlar yapılmaya başlandı.

Karamürsel’in Kapalı Spor Salonu üstünde ilk konut alanı yapmaya başlayan Kaplan İnşaat, temel atma töreni düzenledi.

Taner Kaplan İnşaat Ltd.Şti’nin sahipleri, yakınları ve çevrelerinin katıldığı temel atma töreninde davetlilere Karamürsel’de yapacak olan 4 proje hakkında bilgi veren Kaplan İnşaat’ın sahiplerinden Taner Kaplan” Karamürsel’e gerek mimari açısından ileriye dönük yaşam alanları ile vatandaşların hayallerini süsleyen yapılar yapacağız” dedi.

Temel atma törenin ardından davetlilere yemek ikram edildi.

Kaplan İnşaat’ın çalışmaları hakkında bilgi edinen gazetemiz muhabirinin sorularını da yanıtlayan Taner Kaplan şunları söyledi;

Kaplan İnşaat olarak 1982 yılında Kocaeli’nin Körfez ilçesinde taahhüt işleri ve inşaat olarak faaliyete başladık.1993 yılından beri Körfez, Derince ve Kocaeli Bölgesinde konutta ileriye dönük yaşam alanları için tasarladığımız projelerimizle inşaat firması olarak yine Kocaeli’nde öncü olma konusunda oldukça iddialıyız.

Karamürsel ilçesine Kaplan İnşaat olarak bu yıl geldik. Karamürsel’de 4 projemiz bulunmaktadır.

3 projemiz konut, 1 projemizde butik villadan oluşmaktadır. Karamürsel’deki projelerimizle de Kaplan İnşaat olarak Kocaeli’nin yine öncü firması olmayı hedefliyoruz.

Mimari ve Kalite

Mimari olmak üzere kaliteyi ön planda tutarak sağlam ve güvenilir konutları yapmaya hedefliyoruz.

Müşterilerimizin hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Karamürsel ilçesinde Kayacık Mahallesi Amiral Caddesi No:166’da satış ve danışma ofisimiz bulunmaktadır. Müşterilerimiz her zaman ofisimize gelerek bilgi danışabilirler.

Karamürsel’de Deniz ve Doğa Manzaralı Konutlar

Kaplan İnşaat olarak Karamürsel’de Kapalı Spor Salonu Üstünde Deniz ve Doğa Manzaralı 8 dairelik konut projemiz bulunmaktadır.6 çatı, 2 bahçe dubleks ve 1 ara kat oluşan 8 dairelik konut projemizin bugün temelini atmış bulunuyoruz.

Deniz ve Doğa Manzaralı, Yüzme Havuzlu ve Saunalı Villalar

Kaplan İnşaat olarak Karamürsel’in Kapalı Spor Salonu üstünde yine Deniz ve Doğa Manzaralı, Yüzme Havuzlu ve Saunalı Villalardan oluşan projemiz bulunmaktadır. Bu projemiz ile yine Kocaeli’nde bir örnek oluşturacağız.

Ereğli’de 4 Dairelik Konut Projesi

Kaplan İnşaat olarak Karamürsel Ereğli’de 4 dairelik konut projemiz bulunmaktadır.

Kayacık Mahallesinde 8 dairelik konut projesi

Karamürsel’in Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu ve polis noktasının üzerinde 8 dairelik konut projemiz mevcuttur.

4 projemize bu yıl başladık.2018 yılında tamamlayarak değerli müşterilerimize konutlarını sunmanın mutluluğunu yaşayacağız.

Konut Almak İsteyenlere Tavsiyemiz

Kaplan İnşaat olarak konut almak isteyenlere tavsiyemiz olarak vatandaşların piyasayı iyi araştırması gerekir. Güvenilir ve sağlam konutları almaya çalışsınlar. Binanın sadece dış görünüşüne bakmamalıdır. Ana temeli ve binayı taşıyan ana kolonları ve kalitenin güvenliğini test etmelerini tavsiye ediyoruz. Sağlam ve güvenilir firmalardan konut alsınlar.

Kaliteden ödün vermiyoruz

Kaplan inşaat olarak yaptığımız tüm konutlarda kesinlikle kaliteden hiçbir zaman ödün vermiyoruz. İnşaatlarımızda TSE’li malzemeler kullanıyoruz. Alt tabandan tavana kadar bütün işçilik ve malzemelerde kaliteye önem veriyoruz. TSE’li malzemeler ile 1.sınıf malzeme kullanıyoruz ve kullanmaya da devam edeceğiz.

Her TSE’li mallar 1.sınıf malzemeler değildir. Kaplan İnşaat olarak Hem TSE’li hem de 1.sınıf kaliteli malzemeler kullanıyoruz ve bu konuda da kesinlikte taviz vermiyoruz. İşçiliklerimizde kalite ön plandadır.

Yaptığımız inşaatlara garanti veriyoruz

Kaplan İnşaat olarak yaptığımız tüm binalarda kullanıcı hatası olmaksızın en az 2 yıl garanti veriyoruz.

Firmamız olarak müşteri memnuniyeti ön plandadır" dedi.

 

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı