Karamürsel’in Yalakdere Mahallesinde ikamet eden ve Gölcük Tersane Komutanlığında çalışan 54 yaşındaki Rafet Gülel geçirdiği trafik kazası sonucunda yaşamını yitirdi. Ailesi Gülel’in organlarını bağışladı. Böbrekleri, korneası ve Akciğeri bağışlanan Gülel 4 kişiye hayat verdi.

Gölcük’te bulunan Tersane Komutanlığının fotokopi merkezinde çalışan 54 yaşındaki Rafet Gülel 2 hafta önce iş çıkışı kaza geçirdi. Elektrikli bisikletin çarptığı Gülen ağır yaralı olarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan beyin ameliyatının ardından Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun bakım servisine sevk edildi. Yapılan bütün müdahalelere rağmen Karamürselli Rafet Gürel yaşamını yitirdi.

 BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

Karamürsel’de oturan ve uzun bir süredir Gölcük Tersanesi’nde çalışan Rafet Gülel’in geçtiğimiz Pazar günü beyin ölümü gerçekleşti. Hastane yönetimi ailesinin iznini alarak Rafet Gülel’in organlarını, yaşama tutuna bilmek için organ bekleyen hastalara gönderdi. Aile Rafet Gülel’in tüm organlarını bağışlamıştı ancak Ankara Bilim Kurulu tıbbi nedenlerden dolayı tüm organların kullanılmasını uygun bulmadı.

 4 KİŞİYE HAYAT VERDİ

17 Temmuz tarihinde geçirdiği kazanın ardından tedavi altına alınan ancak tüm müdahalelere rağmen 30 Temmuz’da beyin ölümü gerçekleşen Rafet Gülel’in bir böbreği Derince Araştırma Hastanesi’nde organ bekleyen bir hastaya nakledildi. İki korneası Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’ndeki hastalara nakledildi. İstanbul’daki  Medipol Mega Hastanesi İstanbul’da Karaciğer nakil bekleyen bir hastaya uygulandı.

 KARAMÜRSEL’DE TORPRAĞA VERİLDİ

Türk- Harb-İş Sendikası üyesi Rafet Gülel pazartesi günü öğle namazına müteakip Karamürsel Merkez Caminden kılınan cenaze namazının ardından yine Karamürsel’de toprağa verildi. Mine Gulel ile evli olan Rafet Gülel’in Murat ve Burak isimli iki de çocuğu bulunuyor.

ORGAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIR

Gazetemize açıklamada bulunan hayatını kaybeden Rafet Gülel’in çocukları Murat ile Burak Gülel” babamı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.”Organ Bağışı Hayat Kurtarır” düşüncesiyle beyin ölümü gerçekleşen babamızın organlarını ihtiyacı olanlara bağışladık. Karamürsel Halkını da organ bağışında bulunmalarını tavsiye ediyoruz” dediler.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı