Altınova Belediyespor’un güreşçisi Semih Turgut, 656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Başaltında 3. olarak kürsüye çıktı. ‘Başpehlivan’ unvanını kazanan Semih Turgut’un başarısı Altınovalılara büyük sevinç yaşattı.

656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Başaltında 3. olarak kürsüye çıkan Semih Turgut, Başpehlivanlık unvanını kazandı.  Bu yılki Kırkpınar’da Başaltında 67 güreşçi mücadele etti. Kırkpınar’ın Başpehlivanlığı ise finalde Orhan Okulu yenen İsmail Balaban oldu.
Kırkpınar’da Başaltında 3. olan Semih Turgut’u ilk tebrik eden Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin oral, Altınova Belediyespor Kulübü Başkanı Sedat Ok ile Altınova İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran oldu.
 
 
‘Başpehlivan’ unvanını kazanan Semih Turgut ise, "Allah'ıma şükürler olsun ki sevenlerimin dualarıyla baş pehlivan olarak dönüyorum. Memleketime beraber başladığımız  bu yolda Burak Kaya kardeşimle  başardık bu zaferi. Allah razı olsun kardeşim, Allah'ım sana da nasip edecek inşallah. Tabi ki de her zaman yanımda olan benim güreşe başlamamdaki en büyük etken Kaan Kaya kardeşim sendende Allah razı olsun iyi ki varsınız. Bize büyük emek veren bizi hazırlayıp çalıştıran Recep Tosun Hodri' Meydan ustama sonsuz teşekkür ederim. Bize  en başından beri ağabeylik yapan bize sahip çıkan sayın kaymakamımız Nurullah Kaya'ya sonsuz teşekkürler sunarım. Bize her türlü imkanı sağlayan Altınova Belediye Başkanımız sayın Dr. Metin Oral'a, Şubaşı Belediye başkanımız Sayın Volkan Yılmaz'a ve  Yalova Gençlik Spor Müdürümüz Sayın Metin Kaplan müdürümüze sonsuz teşekkürler sunarım . Buradan bütün sevenlerime armağan ediyorum bu başarıyı. Allah hepinizden  razı olsun iyi ki varsınız" dedi.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı