Yalova Kaytazdere Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından verilen konser kalabalık ortamda gerçekleşti.

Kaytazdere Beldesi Kır Bahçesinde düzenlenen konsere; Garnizon Komutanı Ayhan Gedik, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Altınova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Kemal Hazır, Altınova İlçe Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran, Kaytazdere Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Karamürsel ilçe yönetiminden Zuhal Öztorun, Kaytazdere Merkez Mahallesi Muhtarı Adil Sümer, Kaytazdere, Tokmak Köyü, Subaşı, Altınova ile Karamürsel halkı katıldı.

Kaytazdere Belediyesi TSM Korosu birbirinden güzel 26 eseri seslendirdi.

Şef Faruk Ömer Öskan ile Nalan Höke’nin sunuculuğu yaptığı konserde Kaytazdere Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosunda Koristler’de;

 Asuman Aydınoğlu, Ayşenur Tecimer, Canan Neşeli, Fatma Karabulut, Gülay Yasul, Gönül Karaçar, Hülya Yıldırım,Münire Tonbul,Nermin Özgen,Nurcan Altay,Nuriye Demir,Meryem Demirbaş,Sevim Çam,Sevim Batır,Şennur Sarper,Tuğçe Demir,Vildan Erdik,Ahmet Aydın,Arif Eratik,Cemal Kaya,Emrah Yasul,Hakan Doğan,Hüseyin Güder,İzzet Darıcı,Mehmet Çelik,Mustafa Yıldırım,Orhan Cantürk,Ömer Faruk Yaman,Ömer Seçim,Sancak Köse,Şirin Gür,Yavuz Karacakaya ile Yüksel Demir  yer aldı.

Sazendeler’de;  Keman Hüseyin Taşçeşme, Kanun Alaattin Demirliler, Ney Cesim Ballıkaya, Klarnet Işık Karlıtepe, Ud Adnan Bayram-Güner Türkmen-Kenan Demir Ela-Musa Günaydın, Gitar Orhan Turgut, Ritm’de Abdullah Mısırlı ile Mustafa Şen görev aldı.

Kaytazdere Muhtarı Adil Sümer ile Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal’de birer eser seslendirerek geceye ayrı bir renk kattı.

Garnizon Komutanı Ayhan Gedik ile Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal koro ile birlikte son iki eseri seslendirdi.

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Garnizon Komutanı Ayhan Gedik, Altınova İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Kemal Hazır tarafından koro şefi Faruk Ömer Öskan, sunucu Nalan Höke ile koroya çiçek takdimi ile çeşitli hediyeler verildi.

Davetliler, zaman zaman koronun söylediği birbirinden güzel eserlere eşlik ettiler. Bu güzel geceyi yaşatan başta Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal olmak üzere Kaytazdere Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosuna teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

Konser öncesi konuşma yapan Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal “ Sanat ve sanatçı olgusu, ilk insanlık tarihinden bugüne kadar devamlı gelişerek büyümüş ve dünyanın bütün coğrafyalarında yaşayan dev bir çınar ağacı gibidir. Dallarında hayat bulan yapraklar ise müzik, şiir, resim, mimari, heykel, bale, opera, tiyatro ve sayısız sanat dallarını sembolize eder.

İşte bize düşen görevde bu noktada başlamaktadır. Belediyemiz imkânları ile bu sanat çınarının bütün dallarını Kaytazdere Beldemizde can vererek ortamı sunmaktır.

‘Sanatsız kalan bir toplumun hayat damarlarından biri kopmuş demektir’Mustafa Kemal Atatürk sanatın toplumlar için önemini bu cümle ile söylemiştir.

Kaytazdere Belediyesi olarak sanat ve sanatçılarımıza her zaman sahip çıkmaya çalıştık bundan sonrada bu tarz çalışmalarımız artarak devam edecektir.

Altınova Halk Eğitim Merkezi ile Kaytazdere Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro çalışmamız da bu faaliyetlerimize güzel bir örnektir.

Belediyemizin imkânları ile oluşturduğumuz koromuzun etkinliklerine katılarak bizlere destek veren halkımıza ve davetlilerimize sonsuz teşekkür ederim “ dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı