Kocaeli İline bağlı Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesini günde 2bin kişi ziyaret ediyor. Türkiye’de en çok türü barındırma özelliğini taşıyan Darıca hayvanat bahçesinde 287 türlü 3600 tür hayvanı barınıyor. Normal günlerde bin 200 kişi cumartesi 2 bin kişi ve Pazar günleri 5  bin kişinin ziyaret ettiğin Türkiyenin ilk ve tek özel hayvanat bahçesinde 4 yaşa kadar çocuklardan ücret alınmıyor. 5-17 yaşarası 25 TL, yetişkinlere de 32 TL giriş ücreti alınıyor.

Bölgemizde en yakın Bursa’da hayvanat bahçesi olduğunu belirten yetkililer, Kocaeli, Adapazarı, İstanbul bölgelerine en yakın Darıca hayvanat bahçesinde; Zırhlı gergedan, Sibirya kaplanı, Siyah jeguar, Su aygırı, Kelaynak, Telli turna, Anadolu Vaşak’ı gibi belgesellerde görülen hayvanlar canlı olarak görme imkânı mevcut.

Faruk Yalçın Hayvanat bahçesinde 30 bakıcı, 2 veteriner, toplam 105 personel görev yapıyor. Hayvanat bahçesindeki hayvanlar için ayda da 5 ton kırmızı et, 2,5 ton beyaz et, 2 ton balık tüketiyor. Ayrıca palet yem yonca gibi hazır yemlerde kullanılırken,  bazı firma ve okullar yem için sembolik katkıda sağlıyor. 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı