Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, şehit ve gazi ailelerini iftarda ağırladı. İftarda konuşan Başkan Oral, “Şehitlerimizin emanetleri başımızın tacıdır” dedi.

Altınova Belediye Binası Çatı Katında gerçekleşen iftara; Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Garnizon Komutanı Dnz. Kur. Alb. Ayhan Gedik, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, şehit ve gazi dernek yöneticileri, daire amirleri ile şehit ve gazi yakınları katıldı. İftar programında Başkan Oral, misafirleriyle tek tek ilgilendi.

“EMANETLERİ BAŞIMIZIN TACIDIR”

Şehitlerin ruhuna Kur’an tilaveti ve duaların edildiği gecede konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Şehitlerimizin emanetleri başımızın tacıdır. Bugün burada rahatlık içerisinde özgürce konuşabiliyorsak, al bayrağımız özgürce dalgalanıyorsa, ezanlarımız özgürce okunabiliyorsa, rahat nefes alabiliyorsak bu ortamı sağlayanlarımız var. Gerek Güneydoğu’da gereke ülkemizin dört bir noktasında kendini sessiz sedasız siper eden kahramanlarımız var, polislerimiz, Mehmetçiklerimiz var.

“GÖRÜNMEZ KAHRAMANLAR”

Bizim için mücadele eden, bu uğurda şehit düşen kahramanlarımızın arkasında birde görünmez kahramanlar var. İşte o görünmez kahramanlar sizlersiniz, polislerimizin, askerlerimizin ailelerisiniz. Bayrak ezan ve vatan sevgisi tıpkı kahramanlarımızın olduğu gibi ailelerimizin kalbinde de üst düzeyde olduğu için bu duruma katlanabiliyorsunuz. Biz Türk milleti olarak, size minnettarız. Vatan, millet uğruna şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Verdikleri mücadelede gazi olanlara Allah’tan şifa diliyoruz. Yine şuanda vatanımız, bayrağımız ve ezanımız için mücadele eden karamanlarımızın da Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı