Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği  geleneksel iftar yemeği dernek bahçesi ve sokakta yapıldı. Yağmurlu ve kötü havaya rağmen; Yenişehir mahallesi Atacan Sokakta bulunan dernek binasının  bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine 500 kişi katıldı.  Katılımın yoğunluğu sebebiyle Atacan Sokağa da masalar kuruldu. Dernek Başkanı Recep Altıntip, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Arslanoğlu, Ayşe Alparslan ve diğer üyelerin ev sahipliği yaptığı gecede konuşan Başkan Recep Altıntip “Birçok hemşerimizin iftarımıza katılmasından dolayı gururluyuz. Ramazan ayı rahmet, mağfiret ve ayıdır. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz bu iftar ile bir kez daha perçinleşmiştir. Herkese teşekkür ediyorum” Dedi.

İftar yemeğine CHP Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Ak Parti İzmit Belediyesi Meclis üyeleri İbrahim Ergin, Cemil Kanpara, Ak Parti Kadın Kolları Yönecileri, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Murat Aydoğdu, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Makedonya Derneği Başkan Fuat Biçici, Balkan Türkleri Genel Başkanı Bayram Çolakoğlu, Batı Trakya Derneği yöneticileri, Kocaeli Spastik çocuklar Dernek Başkanı Nurel Ergüneş, Mehmet ALİ Paşa Mahalle Muhtarı Yaşar Doğan, Kocaeli İlme Hizmet Vakfı Başkanı Üzeyir Kaya, TAVDER yöneticileri, Ankara Kredi Yurtlar Müdürü Ramazan Yıldırım, Gündoğdu Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Dincer, Mehmet Ali Paşa Mahalle Derneği Başkanı Ayla Hoylan, Genç Parti İl Başkanı İbrahim Altınoğlu katıldı.

İftar yemeğinde mercimek Çorba, kavurma, pilav, tulumba tatlısı ve ayran ikramı yapıldı. Yemek sonrası Rahmet Camii İmamı Mehmet Alaylı Dua yaptı.

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı