Derince Özel iş Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri mezuniyet töreninde atıklardan yaptıkları elbise defilesi büyük ilgi topladı.

Derince Özel iş Eğitim Uygulama Okulu Bahar Şenliği ve Mezuniyet programı okul bahçesinde yapıldı. Törene Derince İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Yılmaz Serbes, Şube Müdürü Süleyman Özdemir, Derince Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, Derince Gençlik Merkezi Müdürü Bahadır Aligül, Mersincik Mahalle Muhtarı Ömer Ok, Okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Otizm, Dawn, zihinsel engelli öğrencilerin oluşturduğu okulda dokuz öğrenci diplomalarını alarak mezun olma gururu yaşarken, Bahar şenliğinde öğrenciler plastik şişe, tuvalet kâğıdı rulosu, karton koli, poşet, gazete, pipet, kâğıt tabaklar, CD’ler,  yumurta ambalajları, plastik eldiven gibi atık malzemelerden öğretmenleri işbirliğinde yaptıkları ilginç ve renkli elbiseler izleyicilerin beğenisine sunuldu. Elbiseler içinde plastik su bardaklarından yapılan Ninja kaplumbağa, yumurta ambalajından yapılan balo elbisesi ve kâğıt tabaktan genç kız elbisesi en çok alkışı ve beğeniyi topladı. Törende Okul Müdürü Fatma Çelik Bahar Şenliği ve Mezuniyet programındayaptığı açılış konuşmasında Özel öğrencilere özel bir ilgi ve sabırla eğitim verilmenin kutsal bir görev olduğunu hatırlatarak emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti. 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı