Biz İzmit’iz grubun her yıl geleneksel olarak düzenlediği 4. Kertil buluşması bu yıl İzmit çocuk parkı arkasındaki Kertil Tekke Meydanında yapıldı.( Haber: Nazım Çelik )
Toplantıya; İzmit’in eski belediye başkanı Erol Köse, eski CHP milletvekili Bekir Yurdagül, KYÖD Başkanı Mehmet Toker,  KOÇ-DER Başkanı İlkin Kılıçarslan ve birçok vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ile başlayan etkinlikte MAP Hoytag yıldızlar ekibi Rumeli yöresinden folklor gösterileri sundu. Grup Başkanı Hüseyin Erol yaptığı konuşmada anneler günü kutlayarak,  İzmit bir sevdadır.Bu bir büyük aile buluşmasıdır. Faaliyete destek veren büyüklerimize ve  İzmitliler etkinliğimize destek veren Can Pişmaniye sahibi Yaşar Can, Çayırova Yoğurt sahibi Eltan Patır, Park Fırını Sahibi Nevzat Özman’a teşekkür edip, Kocaelispor’a başarılar diledi. Aydili Sanat Derneği'nden Lale Tığ "İzmit" şiiri ile herkesi duygulandırdı. Yasin Koçman Kocaeli yöresine ait şarkıları seslendirerek büyük alkış topladı. Can pişmaniye elemanları hazırlanan tepside tüm protokol pişmaniye çekip,yapılan pişmaniye halkka dağıtıldı. Biz İzmitiz Grubu ve Aydili Sanat Derneği’nin ortak çalışması " İzmit “konulu öykü yarışmasında derece alan Zeynep Karaca (birinci ) ve Tuğçe Asiye Ballı (ikinci) ödülleri  Erol Köse ve Bekir Yurdagül tarafından verildi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı