CHP Altınova İlçe Danışma Meclis Toplantısı ilçe parti binasında gerçekleşti.

Toplantıya; CHP Yalova İl başkanı Özcan Özel, Altınova ilçe başkanı Yener Yiğit, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, ilçe ve belde meclis üyeleri ile kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.

Altınova İlçe Danışma Kurul toplantısının açılış konuşmasını yapan ilçe Başkanı Yener Yiğit "2015 Kasımında göreve geldik. Her ay rutin toplantılarımızı gerçekleştirdik. Toplantılarımızda Altınova halkına partimiz programlarını anlatmakla birlikte onların sorunlarını yerinde dinleyerek gerekli girişimlerde bulunmaya çalıştık. 2016 yılında ilçe Başkanlığımızı yenileyerek üyelerimizle, gençlerimizle ve kadın kollarımızla daha organize ve aktif çalışma programları ve ortamını oluşturduk. 2017 yılında referandum sürecine girdik. Tek adam rejimine karşı mücadelemizi partimizin direktifleri doğrultusunda yerine getirmeye çalıştık. Öncelikle sandık çevre sorumlularını ve sandık görevlileri eğitimlerine önem verdik. Altınova’da Evet %55 çıktı ama Yalova'mız da Hayır'ın çıkması tesellimiz oldu. Ülke genelinde çıkan sonuç halkımızın tercihiydi ve halkımızın bu tercihine saygılıyız. Bu süreç için de başta Kaytazdere Belediye Başkanımız Ali Kangal’a, İlçe ve beldeler yönetimlerimize, Kadın ve Gençlik kollarımız başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni bir kongre sürecine girmiş bulunuyoruz. Aday olmak isteyen arkadaşlarımız olabilir. Müracaatlarını bekliyoruz. Ben yoruldum mantığını doğru bulmuyorum. Milletvekilimiz Sn. Muharrem İnce'yi partimizin başına Genel Başkan yapıncaya kadar mücadelemi sürdüreceğim." diyerek sözlerini tamamladı

CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel” referandum seçimleri boyunca örgütümüz adına çalışmalarda bulunan Başkanımıza, Belde Başkanlarımıza ve tüm yönetici arkadaşlarımıza ve değerli parti üyelerimize teşekkür ediyorum. Ülkemizde 2002’den günümüze AKP'nin iktidarı boyunca halkımıza yaşattığı olumsuzluklar bilinmektedir.  Olağanüstü Kongre talebimizi İl Başkanları toplantısında verilen 2 dakikalık süre içinde anlattığımı sanıyorum. Olağan kongrede Genel Başkanlık gündem de olur, fakat Olağanüstü Kongre de ise Genel Başkanlık seçimi gündeme konulmaz. Ancak Genel Başkan isterse kendi isteğiyle koydurabilir. Ya da kongreye katılan delegelerin yarıdan fazlası imzasıyla olur. Bizim gündemimiz Genel Başkanlık değil. Bizim gündemimiz tüzüğümüze gerekli düzenlemeleri bir önce yapmak. 21 Mayıs ta Sn. Cumhurbaşkanı partisine üye olacak ve başkanlık yarışı fiilen başlamış olacak. Derdimiz bu gecikmeyi önlemektir. %49 luk çevreyi iyi organize edilmesini sağlamaktır. Kimse Genel Başkan ben olayım derdinde değildir. Olağan kongreler dönemine girdiğimiz de ise bütün enerjimizi bu çalışmalara ayırmak durumunda kalacağız. Kısaca endişemiz budur." Dedi.

İlçe Divan Toplantısı kısa konuşmaların ardından üyeler tarafından sorulan soruların cevaplandırılmasıyla sona erdi.

 

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı