İlimize Gelen Ulaştırma,  Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Aslan İzmit Ticaret Odasının Katıldığı toplantıda Kocaeli’nin trafik sorununu çözeceklerini açıkladı.

Ulaştırma,  Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Aslan Kocaeli Ticaret Odasında yapılan Lojistik ve Taşıma Sektörü Toplantısına katıldı.  KOTO Meclis salonunda yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ,KSO Başkanı n Ayhan Zeytinoğlu, KOTO Başkanı Necmi Bulut, Minibüsçüler ve Otobüsçüler Oda Başkanı Mustafa Kurt katıldı.

KOTO Başkanı Necmi Bulut birçok sıkıntılarımız ve problemlerimiz var. Çözülmesi gerekiyor. En başta Cengiz Topel Hava Limanın işlevlik kazanması gerekir. Gebze-Adapazarı arası banliyö treni çalışması lazım. Limanların en büyük sorunu Otoyollara bağlantısının olmayışıdır. Diyerek Kocaeli’nin sorunlarını dile getirdi.

Ulaştırma,  Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Aslan yaptıkları icraatı anlatarak,10 yılda 350 km tünel yaptık. Çanakkale köprüsünün temelini attık. Bundaki amacımız Kocaeli’nin yükünü azaltmaktır. İstanbul ile Kocaeli arasında trafik sıkışıklığı var. İzmir’e Mersin’e konteyner Limanları yapmak için 31 milyar yatırım yapacağız. Gebze’den Halkalı ’ya kadar olan banliyö trenlerini 2018’de hizmete sokacağız. Dedi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı