Karamürsel’in Tabakhane Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı ( Salıpazarı) No:7’de faaliyete geçen Fitzone Club, 7’den 77’ye herkes için tasarlanmış yeni bir spor merkezi oldu.

 

Halkın yoğun ilgisini kazanan Fitzone Club’ın sahipleri Akın Bilge Başaran ile Yasin Hoşbaş, gazetemiz muhabirinin sorularını yanıtladı.

 

Sağlık için Spor’un ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Fitzone Club’un sahipleri Akın Bilge Başaran ile Yasin Hoşbaş gazetemiz aracılığı ile vatandaşlara önemli açıklamalarda bulundu.

 

Kocaeli ve Yalova Bölgesinin En Büyük Spor Merkezi Fitzone Club

 1100 metre kapalı alanı bulunan 2 katlı spor merkezinin üst katında bay bayan karma, Alt katında da sadece bayanların spor yaptığı Fitzone Club, Kocaeli ve Yalova Bölgesinde en büyük spor salonunun olma özelliğinin yanı sıra en gelişmiş spor malzemeleri ile spor aletlerini barındırma özelliğine sahip olduğu öğrenildi.

Bay ve Bayan Hocalar Nezaretinde Spor Dersleri

Fitzone Club’ın sahipleri Akın Bilge Başaran ile Yasin Hoşbaş” Spor Kulübümüzde fitness aletlerinin yanı sıra crossfit ve Spining gibi özel grup derslerini içeren aletlerimiz bulunmakla birlikte bay ve bayan hocalarımız nezaretinde spor dersleri veriyoruz.

Bayanlara Pilates ve Zumba Dersleri

Fitzone Club’ta bayanlara Pilates, Zumba , Spinning ile Crunch dersleri veriyoruz. Bayan müşterilerimiz, yine bayan hocalar nezaretinde sadece kadınlara ait bölümünde de spor yapma imkânı bulmaktadırlar.

Vücut Analizi

Fitzone Club’ta Vücut Analizi yapan cihazlar bulunmaktadır. Tanita MC 780 Vücut Analiz Cihazı 270 kg kadar 100 gr aralıklarla tartım yaparak, üç ayrı frekans ile vücut sıvı dağılımının yapısını da ayrıca analiz edebilen ve vücut analiz cihazlarına yeni bir kimlik kazandıran, Toplam vücut ağırlığını, kilo ile boyun orantısını, bazal metabolizma hızını ve seviyesini, yağ oranını, yağ miktarını, yağsız kütleyi, toplam vücut sıvısını, yağ ve kas yapısına göre vücut tipini, iç organlar çevresi yağlanma durumunu, hücre içi sıvıyı, hücre sıvıyı, kemik mineral miktarını, reactance-resistance ve phase angle değerlerini analiz eden ileri teknolojiye sahip yeni bir vücut analiz cihazıdır. Cihaz vücudu sağ-sol bacak, sağ-sol kol ve gövde şeklinde (5 ayrı bölge) bölgesel olarak ve toplam vücut olarak yağ ve kas dağılımı açısından analiz eder. Beş ayrı bölge için resistance ve reactence değerini de vererek ileri analiz seviyesine ulaşmanızı sağlar. Böylece toplam sıvı dağılımının hücre içi ve hücre sıvı olarak detaylı analiz imkânı sağlar. Cihaz %0,1 yağ oranı ölçme hassasiyetine sahip ve yağ oranını %1-75 arasındaki değerlerle ölçmektedir.

Beslenme Desteği

Fitzone Club’ta spor yapan müşterilerimize yine hocalarımızın nezaretinde beslenme desteği de verilmektedir.

Spor, İnsan hayatında yemek içmek kadar önemlidir

Spor, İnsan hayatında yemek içmek kadar önemlidir. Her yaştan herkesin spor yapması gerekir. Türkiye’de sporun ne kadar önemli olduğu konusunda yeni bilinçlenme başlamıştır.

Sağlıklı Yaşam İçin Spor Şarttır

Özellikle özel sektör ve kamuda bilgisayar ve masa başında çalışanlar uzun süre hareketsiz kaldıklarından dolayı yaşları ilerledikçe vücutlarında iç yağlanma oluşmaktadır. İşte bu yağlanma ileriki yıllarda risk oluşturmakla birlikte çeşitli rahatsızlıklara sebep olmaktadır.

Her Yaş Grubuna Özel Dersler

 Her yaş grubuna özel hocalar nezaretinde doğru antrenman, doğru beslenme ile özel spor dersleri vermekteyiz.

Çocuk Temel Spor Eğitimi

Eğitimimizin tüm programları, çocuklarınızın, duygusal, bilişsel ve fiziksel gelişimleri amaçlanarak hazırlanmıştır

Üstün Havalandırma Sistemi

Fitzone Club’ta üstün havalandırma sistemimiz mevcuttur. Alışveriş Merkezlerinde bulunan merkezi havalandırmalardan daha üst seviyede havalandırmamız bulunmaktadır. Kışın soğuk, Yazın sıcak olmadığı gibi içeride oksijen seviyesinin yüksek olması sağlanmıştır.

Jakuzi ve Sauna

 

Fitzone Club’ta sporcularımıza yönelik bay ve bayan Jakuzi ile Saunabulunmaktadır. Her sporcumuz çalışma sonrası ücretsiz olarak Jakuzi ve Sauna hizmetlerimizden faydalanmaktadır.

 

 

Fitzone Club’ın Çalışma Saatleri

Hafta içi sabah 07.00’den saat: 23.00’e kadar.

 Cumartesi,  sabah 09.00 ile 22.00 saatleri arasında

 Pazar günü, 12.00 ile 21.00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz.

 

Fitzone Club’ın Hedefi

 

Herkes için tasarlanmış yeni bir spor merkezi konsepti olan FITZONE ile üyelerimizi daha fit bir hale getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Fitzone Club’ın iletişim bilgileri:

Adres: Tabakhane Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı ( Salıpazarı) No:7 Karamürsel / Kocaeli

Tel:0531 277 66 99

Web Sitesi: www.fitzone.fit

Facebook  Adresi: www.facebook.com/fitzoneoffical

İnstagram Adresi:  Fitzoneoffical

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı