Altınova Belediyespor Bayan Güreş Takımı, Büyük Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonasında takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Altınova Belediyespor Bayan Güreş Takımı, Büyük Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası finallerinde; 4 altın, 3 gümüş ve 3 bronz madalya ile Afyon’da yapılan şampiyonada takım halinde Türkiye şampiyonu oldular.

Altınova Belediyespor Basın Sözcüsü Hasan Karabacak, güreş takımının aldığı başarının çok önemli olduğunu dile getirerek, “Afyon'da iki gündür devam eden büyük Bayanlar Güreş müsabakalarında 8 sıkletin 7’sinde finale kalan Altınovalı sporculardan 4’ü şampiyon diğerleri de 2.ve 3.oldular. Türkiye Şampiyonu olan takımımızı kutluyor. Bize destek veren başta Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral olmak üzere, belediye meclis üyelerimiz ve Altınova Belediyespor yöneticilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Altınova Tersane Spor Kulübü Başkanı Aziz Bozok ve İl Genel Meclis üyesi Ali Çorbacı, Türkiye Şampiyonasını başından sonuna kadar takip ederek, takımı yalnız bırakmadılar.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı