1993 yılında Rahmetli Eyüp Çimen tarafından kurulan Çimen Sigorta Aracılık Hizmetleri oğlu Ümit Çimen tarafından 2014 yılından beri devam ediyor.

Çimen Sigorta

Çimen Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti.,Kocaeli Ticaret Odasının Karamürsel Temsilciliği görevini de yapıyor.Kocaeli Ticaret Odasını kayıtlı şirketlerin özellikle faaliyet belgeleri almaları için İzmit’e gitmelerine gerek kalmadığını belirten Ümit Çimen “ 3 sigorta şirketinin acenteliğini yapıyoruz.DASK,yangın,hırsızlık,işyeri,ev,sağlık,hayat sigortalarının yanı sıra araçlar için trafik sigortası ile kasko sigorta poliçelerini yetkili acente olarak işyerimizde tanzim ediyoruz.Diğer sigorta şirketlerinin de poliçelerini kesmekteyiz. Müşteri memnuniyet bizim için çok önemlidir.

Çimen Emlak

Çimen Emlak olarak 8 yıldan beri faaliyet gösteriyoruz. Daha çok arsa ağırlıklı çalışıyoruz. Ev, işyeri gayrimenkullerinin de alım ve satımı ile Hayati Erdoğan Bey ilgilenmektedir.

Kocaeli Ticaret Odası Karamürsel Temsilciliği

İşyerimizde 1 yıldan beri Kocaeli Ticaret Odası Karamürsel Temsilciliği görevini yürütmekteyiz.

Karamürsel’de bulunan ve Kocaeli Ticaret Odasına kayıtlı şirketlerinin faaliyet belgeleri ile vb.evraklar, aidat ödemeleri için Kocaeli’ye gitmeden Karamürsel Temsilciliği olarak bizlerle irtibat kurmaları ve işyerimize gelmeleri yeterlidir” açıklamasında bulundu.

Adres: Karamürsel Emniyet Müdürlüğü yanı

Tel: 0.262.4524641





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı