Kasım ayında Körfez Belediyesi Meclisince Kardeş şehir olarak kabul edilen Kaytazdere Belediyesi, Başkan Ali Kangal’ında katıldığı bir heyetle Körfez Belediyesini ziyaret etti.  Kaytazderede’ den giden heyeti Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran karşılayarak, makamında ağırladı. Heyette; Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, meclis üyeleri Mehmet Aydın, Musa Günaydın, Harun Turna ve Maksut Morgil yer aldı.  Ziyarette Körfez Belediyesinde Başkan İsmail Baran’ın yanı sıra Başkan yardımcıları Faruk Denli,  Selahattin Kabadayıoğlu, İsa Taş ve meclis üyeleri hazır bulundu.

 Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal Körfez’de hayata geçirilen projeleri dikkatle takip ettiklerini,  hayata geçirilen veya çalışma başlatılan projelerin gerçekten çok güzel olduğunu ve bu projelerin uygulanabilir örnek projeler olduğunu belirterek, özellikle Körfez'in vizyon projesi olan Sarnıç Han İş Merkezi projesini çok beğendiklerini ifade etti.

 Bir süre iki heyet ülke gündemine ait sorunlar hakkında sohbet ettiler, farklı partilerde olan belediye başkanlarını bir araya gelerek birlik ve beraberlik bağlarının pekiştirilmesi gerektiğini belirterek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ da Başkan Ali Kangal ve ekibinin ziyaretinden çok memnun olduklarını, kardeş şehirlerine önem verdiklerini belirterek ziyaretçilerine Körfez'in simgesi olan kiraz plaketi ve çeşitli hediyeler takdim etti. En kısa sürede iadeyi ziyarette bulunacaklarını söyledi. Kaytazdere  Belediye Başkanı Ali Kangal’ da kendisine çini tabak hediye etti.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı