Karamürsel’de 4 Temmuz Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Gücer iş Merkezi Kat:3 No.58’ de faaliyet gösteren SADIKOĞLU MÜHENDİSLİK & HARİTA-MİMARLIK HİZMETLERİ’ nin sahibi Harita Mühendisi Zeynel Ürper, gazetemiz muhabirinin sorularını yanıtladı ve çalışmaları hakkında gazetemize bilgi verdi.

Gazetemize açıklamada bulunan SADIKOĞLU MÜHENDİSLİK & HARİTA-MİMARLIK HİZMETLERİ’ nin sahibi Harita Mühendisi Zeynel Ürper ”İnşaat Mühendisi Recep Şık arkadaşım ile birlikte çalışıyoruz. Firmamız olarak Harita, Mühendislik-Mimarlık hizmetlerimizin yanı sıra emlak alanında da faaliyet göstermekteyiz” dedi.

Harita Mühendisi Zeynel Ürper, firmasının çalışmaları hakkında gazetemize şunları söyledi;

 “   HARİTA

Karamürsel bölgesinde yenileme ( 22-a) ve şuyulandırma çalışmaları nedeniyle oluşan parsel değişikleri, ihtilaf nedeniyle yaşanan sınır tespitlerinin düzeltilmesi vb. konularda duyulan ihtiyacın yüksek olması sebebi ile 1 yıldan beri Karamürsel halkına SADIKOĞLU MÜHENDİSLİK& HARİTA VE MİMARLIK olarak hizmet vermekteyiz.

Ekip ve ekipman anlamında tam kapasite de olup ölçümleri yüksek hassasiyetli yapmaktayız.

Bu sektördeki farkımız;

Bu sektördeki farkımız, ölçüm yaptığımız herhangi bir yerde ( 1 ay süre ile ) belirlenen noktaların kaybolması durumunda ücretsiz olarak tekrar ölçüm yapmaktayız.

Müşteri Memnuniyeti

SADIKOĞLU MÜHENDİSLİK& HARİTA VE MİMARLIK Hizmetleri olarak halkımıza en güzel hizmeti vermek ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktır.

 

  •          MÜHENDİSLİK – MİMARLIK

SADIKOĞLU MÜHENDİSLİK& HARİTA VE MİMARLIK Hizmetleri olarak, Haritanın dışında Mühendislik ve Mimarlık alanında proje işleri yapmaktayız.

Beraber çalıştığımız İnşaat Mühendisi arkadaşımız Recep Şık ile mimarlık, statik, elektrik ve mekanik projelerin paket olarak alınması, ruhsat sürecine kadar azami çalışarak asgari sürede teslim edilmesi temel hedefimizdir.

Alt ve Üst Yapı Çalışmaları

Çelik ve Prefabrik Yapı Projeleri dâhil olmak üzere bütün altyapı ve üst yapı alanlarında hizmet vermekteyiz.

Proje alanındaki farkımız;

SADIKOĞLU MÜHENDİSLİK& HARİTA VE MİMARLIK Hizmetleri olarak,  Proje alanındaki farkımız ise mimari çizime gösterilen özen ve harcanacak masrafların minimum olması kontrolünü sağlamakta gösterdiğimiz hassas ilgidir.

 

  •          EMLAK

Henüz 1 yıldan beri Karamürsel ilçesinde ikamet etmekteyiz. Şirketimiz olarak, Kocaeli’nin çeşitli yerlerinde 7 yıldan beri ekspertiz, proje ve harita hizmetleri vermekteyiz. Eksperlik yapmamızdan dolayı bilgi birikimi olarak oluşan objektif fiyat belirleme tecrübesiyle, değerlendirilmesi istenen arsalarınızın alım ve satım işlemleri özenle raporlanarak sunulur. Komisyon miktarları konusunda prensip gereği belirtilen yüzdeliklerin dışına çıkılmaz. Her aşama, hem alıcıya hem de satıcıya bilgi verilerek gayrimenkul ile ilgili rapor alıcı ve satıcıya verilir. Emlak sektöründe şeffaflık ilkesini benimsemiş profesyonel ekip arkadaşları olarak her aşamada kesin bilgi ve belge ile hareket edilir. Emlak sektöründe gerçek rayiç değeri belirlemede ( arsa ve arazi alım ve satım işlerinde )  özenle rapor hazırlamaktayız.” Dedi.

“SADIKOĞLU MÜHENDİSLİK – HARİTA VE MİMARLIK HİZMETLERİ’ nin      İletişim Adresi: 4 Temmuz Mah. Cumhuriyet Cad. Gücer İş Merkezi Kat:3 No: 58 Karamürsel – Kocaeli,  Tel: 0.545.5467030 -  0.532.1758755 -  E mail: zeynelurper@gmail.com

 

.

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı