Karamürsel ilçesinde 4 Temmuz Mahallesi Amiral Caddesi Jandarma Komutanlığı yanı Akdeniz Apartmanı No.30 / A da faaliyete geçen EL İZİ YAPI’nın sahibi Adnan Araz ile görüşen gazetemizin muhabiri, EL İZİ YAPI’nın çalışmaları hakkında bilgi edindi. Gazetemiz muhabirinin sorularını yanıtlayan Adnan Araz, daire ve konut alacak olanlara gazetemiz aracılığı ile önemli uyarılarda bulundu.

Gazetemize açıklamada bulunan EL İZİ YAPI’nın sahibi Adnan Araz “ Karamürsel’de 28 yıldan beri inşaat ustası olarak çalıştım. Çekirdekten yetişme inşaatçıyım. İnşaatların bütün kademelerinde çalışarak deneyim kazandım.

EL İZİ YAPI olarak daha güvenli ve daha kaliteli yapılar yapmak, uyguna mal ederek halkımıza hizmet etmek temel amacımızdır. Yeni kurduğumuz EL İZİ YAPI firması olarak inşaat yapacağımız yeni arsalar bulma aşamasındayız.

Ereğli’de bir arsa üzerinde anlaşma sağladık. Bir ay içerisinde Ereğli’deki arsa üzerinde inşallah temel atacağız. Tokmak Köyü’nde kat karşılığı arsa üzerinde inşaat çalışmalarımız hızla devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Karamürsel İmam Hatip Lisesinin Kapalı Spor Salonundaki tüm ince işler olarak seramik, alçı ve boya çalışmalarını firmamız olarak yaptık.

İnşaat sektöründe “GÜVEN ” çok önemli

Şahsım ve firmam olarak en önemli faktör güvendir. Sonrasında kaliteli işçilik yer alır. İşte bu kurallara uyulduğunda müşteriden kesinlikle hiçbir şikâyet gelmez.

EL İZİ YAPI’nın temel prensibi “müşteri memnuniyeti”

Firmamızın temel prensibi müşteri memnuniyetidir. Müşteri memnun olmadığı zaman yapılan işin hiçbir kıymeti kalmaz. EL İZİ YAPI olarak müşteri memnuniyeti ilk temel prensibimizdir.

“TSE ‘li malzemeler ve güzel işçilik”

EL İZİ YAPI olarak kullandığımız tüm malzemeler TSE’lidir. İnşaat sektöründe yapılan işçilik çok önemlidir. Altın kaplama malzeme de kullansanız, işçilik güzel olmaz ise güzel bir yapı ortaya çıkmaz.

“10 Yıl Garanti”

EL İZİ YAPI olarak yaptığımız inşaatlarda ve işçiliklerde 10 yıl garanti veriyoruz. Normalde müteahhitler 2 yıl garanti verir. EL İZİ YAPI, kaliteli malzeme ve işçilikle 10 yıl garanti vermekteyiz.

EL İZİ YAPI Olarak “Kalite ve Güven İnşaa Ediyoruz”

EL İZİ YAPI, kalite ve güven inşa ediyor. Bizden daire ve konut alanlar ömür boyu firmamızla güven ilişkisi olacaktır. Yaptığımız tüm işlerin arkasında duracağız” dedi.

EL İZİ YAPI’nın iletişim bilgileri;

4 Temmuz Mahallesi Amiral Caddesi Jandarma Komutanlığı yanı Akdeniz Apartmanı No.30 / A Karamürsel / KOCAELİ -  Tel: 0.533.6423608 – 0.546.8909319

 

 

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı