Karamürsel’de Atatürk Caddesi No:46’da faaliyet gösteren VEDOPTİK, kaliteli gözlük satışı ile ilçe halkının büyük beğenisini ve ilgisini kazanmaya devam ediyor.

Karamürsel ilçesinde “Daima Gülen Gözler “ sloganı ile tanınan VEDOPTİK’ in sahibi Vedat Talu, numaralı ve güneş gözlük almak isteyen vatandaşlara, gazetemiz aracılığı ile önemli uyarılarda bulundu.

Vedat Talu “ VEDOPTİK 1997 yılında Gölcük’te kuruldu. 1999 Marmara Depreminde işyerimizin yıkılması sonrasında rahmetli babamın isteği üzerine 17 yıldan beri Karamürsel’de faaliyet göstermekteyiz. Yılbaşında Allah kısmet eder ise 20 yılımızı kutlayacağız. Çocukluğumdan beri Karamürsel ilçesinde ikamet ediyorum. Karamürsel’i ve ilçe halkını çok seviyorum. Halkımıza hizmet etmekten mutluluk ve gurur duyuyorum.

Tüm resmi kurumlarla anlaşma

VEDOPTİK olarak, tüm resmi kurumlarla anlaşmamız mevcuttur. Renkli ve numaralı kontak lens, kozmetik lens ile güneş gözlükleri satışını yapmaktayız.

Tüm kaliteli gözlük markaların bayisi olarak satışını yapmaktayız. Osse grubu, Mustang, Dıesel, Guess-Rayban gibi en çok tercih edilen markaları da satmaktayız. Numaraları gözlüklerde ise tüm marka çeşitleri işyerimizde bulunmaktadır.

2 Yıl Garanti

Tüm ürünlerimizde 2 yıl garanti veriyoruz. İşyerimizde orijinal tüm gözlüklerin satışı yapılmaktadır. VEDOPTİK, ilçe halkı olarak marka bir isim olarak bilinmektedir. Kesinlikle kaliteden ödün vermiyoruz.

Kalite’de iddialıyız

Sattığımız ürünlerimizdeki kalite’de kesinlikle iddialıyız. VEDOPTİK olarak kaliteyi uygun fiyatlarla müşterilerimize sunmaktayız.

Gözlük almak isteyenlere uyarımız;

Gözlük, gözlükçüden alınır. Her işin bir uzmanlığı vardır. İnternet veya farklı sektörlerden, yan sanayi ürün satan yerlerden vatandaşlar kesinlikle gözlük almasınlar. Almaları durumunda orijinal gözlük alamayacakları gibi sahte ürünlere boşuna para vermiş olurlar. Bir de üstelik gözlerinin bozulmasına neden olurlar.

Orijinal gözlükler, kesinlikle gözlükçüde satılır. Vatandaşlar ucuza yönelerek internet gibi sanal ortamlardan veya işportacılardan kesinlikle gözlük almamalarını tavsiye ederim.


Tüm Gözlük Çeşitleri VEDOPTİK ’de

Güneş ve Optik gözlüklerde tüm çeşitlerimiz işyerimizde mevcuttur.

Servis hizmetlerimiz ücretsizdir

İşyerimizde servis hizmetlerimizden kesinlikle ücret talep etmiyoruz. VEDOPTİK, olarak müşteri memnuniyeti temel prensibimizdir.

Kampanyalarımız devam ediyor

Yaz sezonu bittiğinden dolayı  % 45 ile 50 arasında güneş gözlüklerinde indirim kampanyamız devam ediyor. Lens çeşitlerimizde de kampanyalarımız devam etmektedir. Bizleri tercih eden tüm değerli müşterilerimize teşekkürlerimizi bir borç biliriz” dedi.

VEDOPTİK İLETİŞİM;

Atatürk Cad. No: 46 Karamürsel / Kocaeli – Tel: 0.262.4544901

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı