Şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar haricinde ilk kez bu yıl özel otomobillere de 1 Aralık Perşembe günü itibarı ile kış lastiği uygulaması zorunlu kılınmıştır.

Gazetemize önemli açıklamada bulunan KARAMÜRSEL BRIDGESTONE – LASSA BAYİSİ ÖKSÜZ TİCARET’in sahibi Osman Öksüz şunları söyledi.

Öksüz “ 1 Aralık’ta özel otolara da zorunlu kış lastiği

1 Aralıkta başlayan zorunlu kış lastiği uygulaması geçtiğimiz yıllarda sadece ticari araçları kapsıyordu. Şimdi de alınan kararlar doğrultusunda özel otoların da kış lastiği takma zorunluluğu çıkmıştır.

Sürücülerin güvenlik açısından ve cezai duruma düşmemeleri için mutlaka en kısa zamanda kış lastiği taktırmaları menfaatleri gereğidir. Ayrıca sürücülerin can ve mal güvenliğini sağlamaları açısından kış lastiği takmaları önem arz eder.

Kış şartlarına uygun olmayan, kar lastiği takılmamış araçların yola devam etmelerine izin verilmeyecektir. Kurala uymayan araçların işletmecilerine 602 lira ceza uygulanacak. Söz konusu uygulama, 1 Nisan'da sona erecektir.

 KURALA UYMAYANA PARA CEZASI

Kurala uymayan araçların işletmecilerine 571 lira olarak uygulanan ceza, yeniden değerleme oranı çerçevesinde 1 Ocak 2017 itibarıyla 602 liraya çıkacak.

21 Yıl’dan beri hizmet veriyoruz

21 Yıl önce Karamürsel’de kurduğumuz Öksüz Ticaret, profesyonel kadrosu ile hizmet vermektedir.

Karamürsel’in ilk ve tek lastik oteli Öksüz Ticaret’te dir

Karamürsel’de ilk ve tek lastik oteli hizmetini veren Öksüz Ticaret’tir. Müşterilerimizin lastikleri yaz ve kış lastikleri olarak işyerimizde güvenli bir ortamda saklıyoruz. Müşterilerimiz sadece araçları ile bizlere geldiğinde kendilerine ait yazlık veya kışlık lastiklerini işyerimizde takma hizmeti vermekteyiz.

Araç sahipleri, lastik otel hizmetimizden oldukça memnun kalmaktadırlar.” Dedi.

Kış lastikleri takmak için randevu veya bilgi almak isteyenlere, Öksüz Ticaret’in adresi ve iletişim bilgileri;

Adres: 4 Temmuz (Tabakhane) Mahallesi Devlet Yolu Üstü Erenler Mevkii No: 15 Karamürsel / Kocaeli   -  Tel: 0.262.4545042

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı