Elif ile Caner, Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde düzenlenen görkemli törenle evliliğe ilk adımı atarak nişanlandılar.

Yalova’nın Altınova ilçesine bağlı Tokmak Köyü Muhtarı Rahmi ve Ünzile Çorbacı’nın güzel kızları Elif, Altınova’da faaliyet gösteren Erbay Çeyiz Mağazasının sahibi Mümin ve Fatma Erbay çiftinin yakışıklı oğulları Caner ile Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde dün akşam düzenlenen törenle nişanlandılar.

Çok kalabalık ortamda gerçekleşen nişan törenine; Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Altınova Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Karabacak, İl Genel Meclis Üyesi Ali Çorbacı, Altınova ilçesine bağlı köy muhtarları, Çorbacı ile Erbay Ailesi ve yakınları, Tokmak Köyü, Karamürsel ile Altınova’dan davetliler katıldı.

Elif ile Caner’in nişan yüzüklerinin kurdelesi Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya tarafından kesildi.

Her şeyin kusursuz olduğu ve kalabalık ortamda gerçekleşen nişan töreninde Elif ile Caner bol bol halay çekerek çiftetelli oynadılar. Çorbacı, Erbay Aileleri ile davetliler gece boyunca pistten inmeyerek kurtlarını döktüler.

Elif ile Caner’in mutlu oldukları nişan töreninde adeta gözlerinden okunuyordu. Nişanlı Çiftlerin düğün törenlerinin 01 Temmuz 2017 tarihinde Yalova’da yapılacağı öğrenildi.

 Elif ile Caner’in nişan törenin de Altınkemer Kültür Merkezinin sanatçıları Berkant Kıymaz ile Murat Teştek, davetliler ile birlikte coştular ve coşturdular.

Yine Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde Erdal Öztan ile görevli garsonların, tüm davetlilerle tek tek yakından ilgilendikleri gözlerden kaçmadı.

Gazetemiz olarak,  yeni nişanlanan Elif Çorbacı ile Caner Erbay’a mutluluklar dileriz.

 

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı