12 Yıldan beri elektrik sektöründe deneyimi ve tecrübesinin yanı sıra yaptığı güzel hizmetlerle Karamürsel, Kocaeli ve Yalova Bölgesinde adını duyuran, marka isim olan Güven Elektrik’in sahibi Behçet Güvenaltın, muhabirimizin sorularını yanıtladı.

Behçet Güvenaltın, gazetemiz aracılığı ile vatandaşlara can ve mal güvenlikleri açısından önemli duyurularda bulundu.

 

Güven Elektrik’in Sahibi Behçet Güvenaltın şunları söyledi:

 

Vatandaşları Önemli Uyarımız;

Herkes evlerindeki elektrik tesisatlarında topraklama olup olmadığını kontrol etmeli.( stat etik enerji) dediğimiz topraklamadan anlamayan vatandaşlar bizzat elektrikçilerden destek alarak ev tesisatına baktırmaları can ve mal güvenlikleri için önem arz eder.

Kesinlikle fiyatı ucuz elektrikleri malzemeleri almamalarını, TSE’li ürünler almalarını,

Elektrikli ev aletlerini kendileri tamir etmemesi, çocuk korumalı prizleri evlerde kullanmalarını tavsiye ederim.

Eski evlerin tesisatları da çok eskidir. Her an yangın çıkma olasılığı vardır. Eski evlerin tesisatlarını yenilemeleri yine vatandaşlarımızın lehine olacaktır.

Ampul, Anahtar Priz, Sigorta, Aydınlatma Ürünleri ( Avize),Bina İletişim Sistemleri ( zil ve görüntülü diafonlar),Elektrik Sayaçları, Grup Prizler, Kablo, Panolar ve Sigorta Kutuları, Pil, Batarya ve Şarj Cihazları, Kontaktör, Şalter, Tesisat Malzeme çeşitleri ile Tesisat, Tadilat, Otomasyon, Bakım, Montaj ve Taahhüt işlerinde güvenli hizmet veriyoruz.

İşyerimizde kullandığımız ve sattığımız tüm ürünlerde TSE’ ye önem veriyoruz. Elektrik işi hata kabul etmeyen bir iştir. İnsanların can ve mal güvenliğinin sağlanması yönünde TSE’li ürünler kullanılması gerekir. Ucuz olsun diye çakma ürünler alan müşteriler, can ve mal güvenliğini hiçe saymış olurlar.

Güven Elektrik olarak, sattığımız ürünlerde, yaptığımız işlerde kalite ve müşteri memnuniyetinden kesinlikle ödün vermiyoruz.

Güven Elektrik olarak,” İnsanların Can ve Mal Güvenliğini Garantiye Alıyoruz.” Kendi evime yapmadığım bir işi kesinlikle başkasının evine yapmam.

 

Çalışma alanlarımız;  Karamürsel’de başta olmak üzere Kocaeli ve Yalova Bölgesinde, inşaat tesisatları, Fabrika ve sanayi kuruluşlarında tesisat ve arıza giderilmesi yönünde çalışmalarımızın yanı sıra evlerde arıza, avize, priz lambaları vb. faaliyetlerimiz olmaktadır.

 

Kalite ve Müşteri Memnuniyeti; Güven elektrik olarak temel ilkelerimiz arasında kalite ve müşteri memnuniyeti gelir. Yaptığımız işlerin arkasındayız. Firmamızdan kaynaklanan bir sorun var ise ücretsiz hizmetimizi yenileriz. Kullanılan üründe bir arıza varsa garanti koşulları gereğince değiştirerek müşterilerimize sunarız.

 

Taksitle, 7/ 24 Hizmet

Bina ve inşaat tesisatlarında taksit imkânı sunuyoruz. Tecrübeli kadromuzla 7 /24 halkımızın yanındayız.

 

Misyonumuz: Tüm müşterilerimin memnuniyetini göz önünde bulundurarak; çağdaş yönetim yaklaşımları ile sürekli gelişim felsefesi doğrultusunda, yaşam kalitesini yükselten ürünler ve hizmetler üretmek, toplumun ekonomik ve sosyal gelişimini en üst seviyeye taşımaktır.

 

 Vizyonumuz: Yeniliklere ve değişikliklere açık bir politikayı ilke edinip, sektöründe fark yaratan lider ve güvenilir bir firma olmak.

 

 Değerlerimiz: Müşteri odaklılık; müşterilerimizin istek ve beklentilerini çağdaş yönetim yaklaşımlarıyla kapsamlı bir şekilde ele alarak en uygun çözümleri yüksek kalitede sunmaktır.

 

 Yenilikçi yaklaşım: Sürekli iyileştirme felsefesi doğrultusunda, daima kendini geliştiren bir sistem kurarak yeniliklere, teknolojiye ve değişime açık bir politikayı ilke ediniyoruz.

 

 Kalite: Tüm çalışanlarımızın katılımı ile müşteri odaklı bir sistem kurarak; müşteri istek ve beklentilerini en yüksek kalitede gerçekleştirmek temel hedefimizdir.

 

 Güvenilirlik: Tüm müşterilerimiz ile kalıcı, uzun ömürlü ve güven esasına dayanan ilişkiler kurarak, sektörümüzün en güvenilir kuruluşlarından biri olmaktan gurur duyarız.

 

Güven Elektrik’e ulaşarak bilgi ve hizmet almak isteyenler için iletişim adresi;

Adres; Kayacık Mahallesi, İznik Yolu, Rauf Denktaş Bulvarı, Osman Kıvanç Sokak, Hanem Apt.Altı No: 10-12 Karamürsel – Kocaeli

Tel: 0.262.4545111-  Gsm: 0.531.5548781

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı