Karamürsel ile Altınova İlçesi’nde Doğal yapılar inşa eden ‘Doğal İnşaat’ın çalışmaları hakkında bilgi edinen gazetemizin muhabirine, firma sahibi Osman Salim, özellikle daire ve ev almak isteyenlere nelere dikkat edilmesi? konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Doğal İnşaat’ın Sahibi Osman Salim” Doğal İnşaat olarak Karamürsel ilçesinde 2008 yılında faaliyete başladık.8 yıldan beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Doğal İnşaat olarak en çok yapıyı Karamürsel’in Sarıkum Mahallesinde inşa ettik. Çıraklık dönemimizde yapmış olduğumuz ilk binamızda kendimiz oturuyoruz. Ustalık döneminde yaptığımız konutlarımız ise; dostlarımıza ve tüm Karamürsel halkına sunmaya devam ediyoruz.

Karamürsel’imiz, çok kalabalık bir nüfusa sahip olmadığı için “ Doğal İnşaat” olan markamızı ismimizin önüne taşımakta da oldukça zorlanmaktayız.

Olmazsa olmazımız müşteri memnuniyetidir!

Doğal İnşaat olarak olmazsa olmazımız müşteri memnuniyetidir. Müşteriyi memnun ettiğiniz zaman vaat ettiğiniz şeyi yerine getirmişiniz anlamına gelir.

Bizim markamız ve ismimiz, yani doğal inşaat’tır!

Bizim markamız çok şükür ismimiz olmuştur. Marka isim olarak müşterilerimize sizin garantiniz bizler yani doğal inşaat diyoruz.

Müşterilerimiz bize, bizde müşterilerimize güveniyoruz. 7-8 yıl önce dairelerini teslim ettiğimiz müşterilerimiz, bizlerden memnun. Bizlerde müşterilerimizden memnunuz.

Başkalarından daire, ev ve arsa almış olsalar da bizleri arayarak bilgi danışıyorlar. Bizler den bilgi ve fikirler alıyorlar. Onlarında isteklerini veya sıkıntılarını ben ve ekibim çözmeye çalışıyoruz.

Daire almak isteyenlere önerimiz!

Daire almak isteyenler nasıl sözleşme yapacaklar ise yapsınlar. Önce firmaya sonra karşısında muhatap olacak kişiye güvenmelidir. Topraktan daire alacaklar en kötü ihtimalle kat ittifak tapusunu alması lazım ki,  oradaki arsa payına ortak olabilsinler.

 Topraktan satış dediğimiz proje üzerinden satışları şahsım olarak çok uygun görmüyorum. Proje den satın almak isteyen dostlarımıza tanıdıkları müteahhitlere gitmeleri, o müteahhidi araştırmalı, geçmişte yaptığı işler hakkında bilgi edinmelerini tavsiye ediyorum.

Tanımadığı bir müteahhitten Projeden daire satın almanın büyük bir risk olduğunu bilmelerini isterim.

.Vatandaşların özellikten projeden değil de binanın en azından kaba inşaat dediğimiz kısmı inşa edildikten sonra daire almalarını tavsiye ederim.

 Arsa Fiyatları Çok Yükseldi

İki sene önce satmış olduğumuz daire fiyatlarımız, günümüzde % 70-80 oranlarında artmasının en büyük nedeni inşaat maliyetlerinin yanı sıra Karamürsel’imizde kısıtlı olan arsalar ve buna karşılık talepten karşılandığını düşünüyorum.

Evi olmayan herkese en kısa sürede bir konut sahibi olmaları dileklerimle bizi tercih eden, etmeyen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.” Dedi.

Doğal İnşaat’a ulaşmak isteyenler için adres ve iletişim bilgileri;

Adres: Tabakhane Mahallesi Eski İzmit Caddesi Pırlanta Yapı Koop. A Blok. No: 6 Karamürsel / KOCAELİ

Tel: 0.262.4541049-  0.533.4721725

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı