Karamürsel’in Salıpazarı’nda bol çeşit halıları ile ilçe halkının gözlerini kamaştıran EVTEKSPARK firmasını yerinde inceleyen gazetemizin muhabiri kaliteli yün halılar hakkında bilgi edindi.

EvteksPark Halı’nın Karamürsel Şubesi Sorumlusu Mehmet Han Yılmaz, halı sektörü hakkında gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Han Yılmaz Şunları Söyledi;

“EvteksPark Halı firması 1980 yılında kuruldu. İlk etapta mahaller ile köyler de araçlarımız ile satışa başladık.1990 Yılında mağazalarımızı kurduk. Merkezi Ankara da bulunan EvteksPark Halı, Karamürsel’de Salıpazarı Mevkiinde 2013 yılından beri faaliyet göstermekteyiz.

Halı olarak çalıştıklarımız markalar arasında ağırlıklı olarak Artemis Halı ile birlikte Ekip, Festival, Vital halı olmak üzere yaklaşık 10 marka halının satışı yapıyoruz.

Amacımız

Karamürsel halkına istediği kaliteyi istediği fiyata sunmaktır.

Halı’da Kampanyalarımız devam ediyor

Kampanyalarımızda seri sonu ürünlerimiz mevcuttur.Örneğin Kaliteli yün halının serisi bitmiş ve devamı olmayan ürünlerimizin metrekaresini 48 lira dan  veriyoruz.

3.5 metre kampanyalı kaliteli yün halılarımızda indirimli kampanyamız devam ediyor. 240 ile 750 bin lira arasında kampanyalı halılarımız mevcuttur.

Halı almak isteyenlere önemli uyarı;

Kaliteli halı, ihtiyaçlarımızı tam karşılayan, hem bakarken hem de kullanırken sizi mutlu edecek halıdır.

Halının kalitesini belirleyen unsurlar iplik cinsi dokuma sıklığı ve hav yüksekliği gibi teknik detaylarda gizlidir.

Halının dokumasında kullanılan iplik cinsi, kaliteyi belirleyen en önemli faktörlerdendir. Kullanacağız alana uygun iplik cinsleriyle üretilmiş halıları daha uzun süre kullanabilirsiniz.

Bir önemli faktörde iplik sıklığıdır. Bir halı ne kadar sık dokunmuş ise o kadar dayanıklı olur. Sık dokunan bir halı diğerlerine göre daha ağır olacağı için zeminde daha zor kayar

Dokuma sıklığı az bir halı alacaksanız kaymaz taban özelliğine dikkat etmelisiniz. Halının Hav yüksekliği de kalitesini belirleyen başka bir unsurdur. Halınızın verdiği hav yüksekliğine göre değişiklik gösterir. Fakat burada asıl alan havın ne kadar yüksek olduğu değil, kullanım alanına göre en uygun yüksekliğin seçilmesidir.

Dokuma sıklığı yüksek, dokusu yumuşak, renkleri canlı ve parlak halılar tercih edilmelidir.

1 Yıl Garanti

Sattığımız tüm halılara 1 yıl garanti veriyoruz. Yeni evlenecek olan çiftlere ve çok halı alacak olanlara elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Kaliteli halılarımızın fiyatları makuldür.

Evteks halı olarak, Karamürsel ilçesine şube açınca diğer halıcılar, fiyatlarını düşürmüştür. Bu da tüketicilerin menfaatine oldu.

Halı, yolluk, parça halı olmak üzere en küçük parçasından en büyük parçasına kadar tüm çeşitlerimiz mağazamızda mevcuttur. Müşterilerimiz, Kataloglarımızda bulunan tüm renk ve çeşitlerini rahatça seçebileceği gibi istedikleri ürünü kısa bir süre içerisinde evine teslim ediyoruz. Ayrıca taksitle satışta yapıyoruz “ dedi..

Evtekspark Halı’nın Adres ve iletişim Bilgileri;

Adres: Camiatik Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı ( Salıpazarı)  ŞOK MARKET yanı No:59/ B Karamürsel – Kocaeli

Tel: 0.262.4545967

 

 

 

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı