1985 Yılında Karamürsel’in Ereğli Mahallesi D-130 Karayolunun altında Kadir Başay tarafından Kurulan Kadir’in Yeri Et Mangal, kardeşi Mustafa Başay olmak üzere 6 personeli ile 31 yıldan beri “Müşterilerine kaliteli et ve tavuk ürünlerini yedirmenin sevincini ve gururunu yaşıyor.”

Kocaeli Bölgesinde marka isim olan Kadir’in Yeri Et Mangal’ı gazetemizin muhabiri ziyaret etti. Çalışmaları ve kaliteli ürünleri hakkında muhabirimizin sorularını yanıtlayan Kadri Başay, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Kadir’in Yeri Et Mangal’ın Sahibi Kadri Başay’ şunları söyledi;

“ Tercihimiz; Balıkesir, Kıvırcık Süt Kuzuları’dır.

Balıkesir’den süt kuzularını özellikle kıvırcık olanlarını haftanın belirli günlerinde satın almaktayız. Bir gün dinlenmenin ardından kıvırcık süt kuzularını müşterilerimize sunuyoruz.

Gittikleri yerlerde yiyeceği etin kaliteli olup olmadığını dikkat etmeleri gerekir. Kuzu etinin Balıkesir kıvırcık kuzusu ve özellikle süt kuzusu olmasını tercih etmelidir. Piyasalarda ucuz kuzu etleri vardır. Kilolar da 3 veya 5 lira ucuzdur. İşte bu ucuz kuzular kıvırcık değildir. Onların etleri sert olur.

Sert et makbul değildir!

Evlerde kasaptan alınan sert et pişirilerek yenilir. Ama Et mangal tesislerinde ızgara da pişen sert eti müşteri tercih etmez. Müşteriye et olarak en kaliteli olanı verilmelidir. Aksi takdirde eti beğenmeyen müşteri kalkıp gider ve böylece müşteri kaybı olur.

Et ürünlerimizde kesinlikle katkı maddesi yoktur!

Piyasadaki bazı işletmelerde;  köfte, sucuk eti denilerek müşterilerine ne yedirdikleri belli değildir. Kadir Et Mangal’ın tüm et ürünlerinde kesinlikle soya kullanılmamaktadır. Annenizin evde yaptığı köftenin aynısını işletmemizde bulabilirsiniz.

Sucuklarımız, resmi dolum tesislerinde yapılmaktadır. İşletmemizde kuzu şiş, kuzu büftek, dana bonfile ve antrkot’un yanında müşterilerimizin isteği üzerine bu yıl tavuk eti de sunmaya başladık.

Kuzu’nun bifteği, şişi, pirzolası, Dananın antrkot ile bonfilesi en çok müşterilerimiz tarafından tercih edilen ürünlerimizdir.

Etin yanında tatlı, salata, meze ve alkol

Kışın kabak tatlısı, yaz ayında Traliçe,  özellikle kendi zeytinimizden yapılmış olan zeytinyağı ile yapılmış taze mevsimsel salata, günlük taze köy yoğurdu, meyve ile birlikte alkolün her çeşidi, meze çeşitlerimiz müşterilerimizin isteğine göre sunulmaktadır.

İşletmemizi özellikle Aileler Tercih Ediyor,

Sadece alkol almaya gelen müşterilerimiz yoktur, Müşterilerimizin % 90’ı ailelerden oluşmaktadır. Aileler et yemeği gelir. Et yerken alkol alırlar.

Çevre illerden ve her gün gelen müşterilerimiz

İşletmemiz D-130 Karayolu üzerinde olduğu için İstanbul, Kocaeli’nin her yerinden, Sakarya, Yalova ve Bursa’dan gelen müşterilerimiz mevcuttur.

Yaklaşık 6 ay önce işletmemizde çıkan yangın sonucu Avrupa’nın ve Türkiye’nin her yerinden müşterilerimiz telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler ve yakın zamanda faaliyete geçmemizi istediler.

Ünlü Sanatçılar da bizleri tercih ediyor

İbrahim Tatlıses, Rahmetli Ahmet Kaya, Mine Koşan, Nuray Hafiftaş gibi birçok ünlü sanatçılarda zaman zaman işyerimize gelmektedir.

Fiyatlarımız, piyasaya göre uygun

Kuzu etinin kasap’ta kilosu 50 lira civarındadır. Kadir Et Mangal olarak bizde bir kilo kuzu eti, dana eti ve çeşitleri mangal dâhil 70 liradır. Mangal parası kesinlikle müşteri fiyatlarına yansıtılmaz. Masa parası veya garsoniyer gibi ek ücretler bizim firmamızda kesinlikle Adisyonlara yazılmaz ve müşterilerden talep edilmez. Müşterilerimiz, evindeki maliyetler ile bizden et ve tavuk ürünlerimizi yemektedirler. Kocaeli’nde üzerime başka bir et mangal yoktur diyebilirim. Kesinlikle bu konuda oldukça iddialıyım.

Tavuk eti mangal dâhil kilosu 35 liradır. Alkol olarak ta 35 lik rakı 70, 70’lik rakı da 140 liradır.

Kadir’in Yeri Et Mangal, 250 Kişi Kapasiteli

Açık alanda 200, kapalı alanda 50 sandalye olmak üzere 250 kişiye servis yapıyoruz. Grup yemeklerine açığız. İşyerimizi kapatarak düğün ve organizasyon yapmak isteyenlere açık değiliz çünkü Türkiye’nin her yerinden gelen müşterilerimize kesinlikle saygısızlık yapmayız.

Yaz mevsiminde rezervli çalışıyoruz

Yaz mevsiminde çok müşterimiz olduğu için çevre illerden gelmek isteyenlerin özellikle rezervli gelmesi yararlarına olacaktır. Diye düşünüyorum.

Müşteri Memnuniyeti

Müşteri memnuniyetinden kesinlikle ödün vermiyoruz. Web sitemizde cep telefonum yazılıdır. Ben cep telefonları gizleyen diğer patronlar gibi değilim. Müşterilerimiz, şahsıma direk söyleyebilir veya cep telefonumdan rahatlıkla beni arayabilirler. Her zaman işimin başındayım.

İşyerimiz, sabah: 11.00’den gece 01.00’e kadar açıktır.  Herkes kasap reyonumuzdan et ve tavuk ürünlerini kasap fiyatlarına çiğ olarak alıp evinde pişirebilirler dedi.

Kadir’in Yeri Et Mangal’ın Adres ve İletişim Bilgileri;

Adres: Ereğli Beldesi Karamürsel-Kocaeli D130 Karayolu Üzeri

 Tel: 
0262 432 41 56-0532 216 51 15,  E-mail; Kadir@kadirinyerietmangal.com 

Web Sitesi: http://www.kadirinyerietmangal.com

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı