Gazetemiz muhabirinin sorularını yanıtlayan S.S.2 Nolu Karamürsel Küçük Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet Utaş ve Yönetimi  “Karamürsel-İzmit arasında son model araçlarımız ile yolcularımızın lüks ve konforlu seyahat etmelerini sağlıyoruz” dedi.

 S.S.2 Nolu Karamürsel Küçük Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet Utaş ve Yönetimi, çalışmaları hakkında gazetemiz muhabirinin sorularını yanıtladı.

Ahmet Utaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri;

“Son model 96 araç ile Karamürsel-İzmit arasında seferler yapılmaktadır

S.S 2 Nolu Karamürsel Küçük Otobüsçüler Kooperatifi 1983 yılında 83 üye ile kuruldu. Geçmişte de

Karamürsel Birlik ile Karamürsel Turizm olarak faaliyet göstermiştir. Ulaşlı Kooperatifinden de üye alarak Karamürsel İzmit arasında sefer yapan 96 küçük otobüsümüz bulunmaktadır.

İzmit hattındaki araçlarımız 14 kişi ile 30 kişi arasında taşıma kapasitelidir. % 80’ini engelli yolcu taşımaya elverişlidir.

Sabah Karamürsel’den –İzmit’e ilk seferimiz saat: 05.00’te

 Konforlu araçlarımız sabah 05.00 ile gece 01.00 arası çalışmaktadır. Kooperatifin ilk aracı sabah saat: 05.00 Karamürsel’den İzmit’e hareket ediyor.

15 ve 10 dakika aralıklar ile saat: 06.30 kadar,

06.30’dan sonrada 7.6.5,4 ’dakika Aralıklarla 08.30’a kadar,

Sabah 08.30’dan sonra 6-7 dakika aralıklarla seferlerimiz rutin olarak devam ediyor.

Karamürsel’den İzmit’e giden son aracımız saat: 24.00’de hareket ederek İzmit’ten Karamürsel istikametine 01.00’de dönüş sağlamaktadır.

 İzmit istikametine giden araçlarımız Ereğli, Ulaşlı, Halıdere güzergâhlarından yolcu almaktadır.

Yaz Seferleri;

Yaz seferlerimiz İzmit istikametine sabah saat: 05.00’de başlıyor. Karamürsel’den İzmit istikametine gece 00.30’da son giden aracımız, İzmit’ten – Karamürsel’e son sefer dönüşünü saat 01.30’da gerçekleştiriyor.

Tüm araçlarda kamera sistemi

Yolcularımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacı ile tüm araçlarımızda kamera sistemi kurulmuştur.

Yenilikçi olma yönünde çalışmalarımız ile birlikte maliyetlerimiz artıyor

Son model araçlar alınması ile birlikte yatırım maliyetleri, sigorta, vergi, bandrol ücretleri artmaktadır. Yaşlı insanları ücretsiz taşıyoruz. Bu ücretsiz taşımalar karşılığında devlet tarafından kooperatif üyelerimize ödenen paralar düzensiz olduğundan dolayı mağduriyette yaşanmaktadır. Ücretsiz taşımacılıkta haklarımızı arayacak konfederasyonlar olması lazım iken bizler hakkımızı aramaya çalışıyoruz.

İzmit hattına UKOME tarafından yapılan zamlı tarife’yi yolcularımıza yansıtmadık. Eski tarifeyi uyguluyoruz.

“Temel ilkemiz; Müşteri Memnuniyeti”

Kooperatif üyelerimiz ve şoför arkadaşlarımız ile yolcu taşımacılığında ne gibi yenilikler yaparız? Diye sıkça toplantılar düzenliyoruz.

S.S 2 Nolu Karamürsel Küçük Otobüsçüler Kooperatifi olarak” ilk temel ilkemiz; müşteri memnuniyetidir”. Karamürsel- İzmit hattındaki seferlerimizde yolcularımızın en güzel ve en kaliteli seyahat etmeleri yönünde yaptığımız çalışmalar, Kocaeli genelindeki diğer kooperatiflere her zaman örnek olmuştur ve olmaya devam edecektir. Yolcularımıza ve şoförlerimize kazasız ve belasız hayırlı yolculuklar dileriz” dedi.

 

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı