Diyarbakır Hani İlçesinde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen 2 askerden Uzman Onbaşı 23 yaşındaki Ali Polat Özbek'in acı haberi Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ndeki ailesine ulaştı.

Gebze Barış Mahallesi 1810 Sokak adresinde oturan Özbek Ailesi, acı haberle yasa boğuldu. Şehit haberinin gelmesiyle birlikte evi ve oturduğu mahallesi dev Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehit Uzman Onbaşı Özbek'in 20 Ağustos tarihinde evlendiği ve cenazesinin yarın cuma namazından sonra son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

 

ŞEHİT BABASI: VATAN SAGOLSUN

Diyarbakır'ın Hani İlçesinde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucuş şehit düşen 2 askerden Uzman Onbaşı 23 yaşındaki Ali Polat Özbek'in bir fabrikada işçi babası Hamza Özbek oğluyla en son 20 gün önce telefonla görüştüğünü söyledi. Acı haberi alan yakınları şehitin baba ocağına akın etti. En son oğlunu telefonla aradığını söyleyen acılı baba Hamza Özbek, "Oğlumla en son 20 gün önce telefonla görüştüm. Kendisini ben aramıştım. Görevde olduğunu ve müsait olduğu zaman bizi arayacağını söyledi. Diğer oğlum da Siirt'te vatani görevini yapıyor. Vatan sağolsun." dedi.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı