Akparti Karamürsel Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, parti ilçe teşkilatında bugün saat:14.00’de düzenlediği basın toplantısı ile görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Basın toplantısında Akparti Karamürsel Kadın Kolları Başkanlığı’ndan istifa ettiğini açıklayan Nurcan Aydın şunları söyledi;

Nurcan Aydın “ Akparti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva Çam, Kocaeli il başkanı Şemsettin Ceyhan ile Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel başkanlarımız ile yaptığım istişareler sonrasında yeni başladığım Kocaeli Üniversitesi Kamu Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Eğitimimin yoğun ders programı ve işyerime daha fazla zaman ayırmak için kongrelerin yaklaştığı bu süreçte teşkilatlarıma gerekli faydayı sağlayamayacağımı düşündüğümden 36 aydan beri ifa ettiğim Akparti Karamürsel Kadın Kolları Başkanlığı görevimden kendi isteğimle ayrılıyorum.

Bundan sonraki süreçte de partimin ve AK Ailemin bir neferi olarak her zaman teşkilatlarımızın yanında olacağımı belirtmek isterim. Benimle birlikte emek veren, bana desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, fedakarane çalışmalarda bulunan tüm çalışma arkadaşlarıma ve parti büyüklerime teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Basın toplantısında konuşma yapan Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel “ Nurcan Aydın siyaset hayatında çok başarılı oldu. Kadın olmak zordur. Ev Hanımlığı, İş kadını ve siyasetle uğraşmak hele küçük çocukları varsa da çok zordur. Nurcan Aydın bir tarafından da yüksek öğrenimine devam kararı vermiştir. Bu yüzden siyasi hayatına bir süre ara vermeyi düşünmüştür. Hizmetlerinden dolayı Nurcan Aydın’a teşkilatımız adına teşekkür ediyorum “dedi.

Basın toplantısının sonunda Akparti Karamürsel Kadın Kolları Başkanlığından kendi isteği ile istifa eden Nurcan Aydın’a  Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel tarafından çiçek ile plaket, kadın kolları tarafından da çiçek takdim edildi.

Nurcan Aydın, Akparti Karamürsel ilçe Kadın Kolları yönetiminden Sevda Keskin’e görevini devir teslim etti.

Sevda Keskin, ileri ki aylarda yapılması planlanan kongreye kadar Akparti Karamürsel Kadın Kolları Başkanlığına vekâlet edecek.

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı