Karamürsel İlçe Tarım Müdürlüğü ve Karamürsel Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliği ile ilçe de et ve et ürünlerini satan ticarethane sahiplerine, Karamürsel Esnaf ve Sanatkârlar Odasının toplantı salonunda bugün “5996 sayılı kanun çerçevesinde et ve et ürünleri tebliğindeki değişiklikler” anlatıldı.

Toplantı sonrasında gazetemize açıklamada bulunan Karamürsel ilçe Tarım Müdürü Mahmure Kurk”

Karamürsel ilçe Tarım Müdürlüğü olarak 5996 sayılı kanun çerçevesinde et ve et ürünleri tebliğindeki değişiklikler bugünkü toplantı ile kasaplarımıza anlattık.

Amacımız, denetimlerde çeşitli olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve iş birliği içerisinde çalışıp gıda güvenliğine katkıda bulunmaktır.

Karamürsel ilçesinde 14 kasap, 6 marketlerde et reyon satışı bulunmaktadır. Bugünkü toplantımızda

Toplam 20 et satışı yapan ticarethane sahipleri ile birlikte olduk. Bu toplantıyı Karamürsel ilçe Tarım Müdürlüğü ile Karamürsel Sanatkârlar Odasının işbirliği ile düzenledik. Karamürsel Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Aydın’a katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Karamürsel Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Aydın “ Karamürsel İlçe Tarım Müdürü Mahmure Kurk hanımefendiye bizleri aydınlatan güzel bilgiler vermesi nedeniyle teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı